Lits-jumeaux 240 x 200/220

Kies voor een Lits-jumeaux dekbedovertrek wanneer je een bed hebt van 160 cm of 180 cm breed.
Maat
Materiaal
Instopstrook
Kleur
Dessin
Prijs
Min: €0 Max: €80

Een lits-jumeaux 240 x 200/220 dekbedovertrek zorgt voor de grootst beschikbare maat. Benieuwd naar de litjs-jumeaux dekbed maat? Dit betekent dat je er op een queen-size bed voor kunt zorgen dat de overtrek goed aansluit bij het formaat van het dekbed dat je waarschijnlijk hebt liggen. De formaten van een lits-jumeaux 240 x 200/220 dekbedovertrek? Dankzij de 240 x 200cm of 240 x 220cm gaat het om de grootste bedden waar we in Europa gebruik van maken. Met name in Nederland vormt het bed een unieke grootte, met een dekbedovertrek lits-jumeaux zorg je ervoor dat die daar mooi op aansluit. Het is de juiste maat voor het dekbed dat je hebt liggen, zodat je het bed netjes kunt opmaken en er een mooie uitstraling van de slaapkamer ontstaat.

Materiaal van het dekbedovertrek lits-jumeaux

Je hebt voor het lits-jumeaux dekbed een 240 x 200/220 dekbedovertrek de keuze uit een aantal verschillende materialen. Zoek je een dekbedovertrek 240 x 220cm in bijvoorbeeld katoen? Daarnaast kun je de dekbedovertrekken 240 x 220cm bestellen in bijvoorbeeld microvezel en satijn. Als alternatief is er een flanellen 240 x 220cm dekbedovertrek beschikbaar. We spreken van een lits-jumeaux dekbedovertrek, waarmee we aangeven dat je daar op een queen-size bed gebruik van kunt maken. Het is uiteraard de moeite waard om de materialen voor het dekbed lits-jumeaux 240 x 200/220 dekbedovertrek goed met elkaar te vergelijken en op basis daarvan vervolgens een keuze te maken.

Maak je nu bijvoorbeeld gebruik van katoen en ben je daar tevreden over? Je kunt het materiaal eenvoudig opnieuw bestellen. Wil je een dekbedovertrek kopen en zoek je juist naar microvezel met een aantal fijne functionele eigenschappen of wil je de lits-jumeaux dekbed maat weten? Als alternatief kun je gebruik maken van satijn of flanel voor het lisimo dekbed, beide materialen zorgen voor een mooie luxe uitstraling. Het is op die manier de moeite waard om het materiaal voor het lits-jumeaux 240 x 200/220 dekbedovertrek goed te vergelijken en op basis daarvan vervolgens online een keuze te maken.

Andere formaten lits-jumeaux dekbedovertrekken

Je hebt met betrekking tot het lits-jumeaux dekbedovertrek de keuze uit verschillende materialen en dessins, daarnaast is het goed om naar de andere formaten te kijken. Je kunt immers ook gebruik maken van een regulier 2-persoons dekbedovertrek of twee van de 1-persoons dekbedovertrekken. We zorgen voor een zo breed mogelijk assortiment, zodat je het dekbed op een mooie manier van een overtrek kunt voorzien en je het bed mooi kunt opmaken.

Online lits-jumeaux 240 x 200/220 dekbedovertrek kopen

Online bij je lits-jumeaux dekbed een 240 x 200/220 dekbedovertrek kopen? Bekijk ons aanbod en maak daar online je keuze uit. Vergelijk de verschillende materialen en zoek naar een mooi stijlvolle overtrek of een meer sierlijk lits-jumeaux dekbedovertrek. We hebben de verschillende dekbedovertrekken voor het queen-size bed met een lisimo dekbed gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je online eenvoudig een lits-jumeaux dekbed 240 x 200/220 dekbedovertrek kunt kopen, we maken de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk in orde.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 17
1 2 3 4 5 17