Jungle dekbedovertrekken

Artikelgroep
Maat
Materiaal
Instopstrook
Kleur
Dessin
Soort
Prijs
Min: €0 Max: €70

Jungle dekbedovertrekken

Zin in de jungle, maar dan gewoon bij je thuis? Dan is het een goed idee om daarvan de dekbedovertrekken uit te zoeken. Uiteraard met daarin veel groen, net als met de wilde dieren die erin leven. Of juist heel kleurrijk en opvallend, afhankelijk van hoe jij het bed wil opmaken en het interieur dat je voor je ziet in de slaapkamer. Vanuit de jungle kun je rekenen op allerlei mooie ontwerpen, beschikbaar in de diverse afmetingen en maten.

De jungle dekbedovertrekken zijn er in verschillende prints, voor een ontwerp dat jou aanspreekt en waar je graag onder wilt slapen. En ben je op zoek naar specifieke afmetingen, zoals die voor een tweepersoonsbed? Daar maak je online eenvoudig een goede keuze uit, net als wanneer je een andere print op het oog hebt. Vergelijk de verschillende jungle dekbedovertrekken, zowel in katoen als in andere materialen zoals flanel, katoen satijn en linnen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Jungle dekbedovertrekken en vele andere prints

De jungle dekbedovertrekken zijn er in mooie tinten groen. Van lekker fel en vrolijk tot de meer donkere kleuren die warmte uitstralen. Voor een stoere jungle in de slaapkamer of juist een lekker wit en speels geheel waar je onder in slaap kunt vallen. Om het bed van de kinderen mee op te maken of om daar zelf onder te slapen. Net wat je zoekt, zodat je jouw bed daarmee mooi op kunt maken.

De jungle dekbedovertrekken zijn er natuurlijk in katoen, net als in de synthetische materialen. Anti-allergie, omdat er dan sprake is van een gesloten structuur. Aan de andere kant heb je de keuze uit bijvoorbeeld katoen satijn en flanel met een mooie glans, net als uit het linnen met z’n eigen eigenschappen. Waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat je jouw dekbedovertrek uit de jungle eenvoudig online bij ons kunt bestellen.

Tweepersoons jungle dekbedovertrekken, ook met diverse andere prints

Bijvoorbeeld als je zoekt naar een van de tweepersoons jungle dekbedovertrekken, bijvoorbeeld in 240x200. Dat is de ideale maat voor het bed om samen in te slapen, waarbij er links en rechts naast het matras voldoende overhang is. En zo kies je op een eenpersoonsbed het liefst voor een jungle dekbedovertrek in 140x200. Twee keer de maat van het dekbed, die breder is dan die van het matras waar je op ligt.

Dat geldt voor de dekbedovertrekken uit de jungle, net als wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van de modellen met ruitjes. Doe online inspiratie op met alle dekbedovertrekken, zodat je daar online op je gemak een keuze uit kunt maken.

Hoge kwaliteit jungle dekbedovertrekken online bestellen

Een hoge kwaliteit jungle dekbedovertrek kopen? Wij hebben de verschillende modellen voor je op voorraad, zodat we daar direct voor je mee aan de slag kunnen. Een fijn idee, omdat je er niet lang op hoeft te wachten en je er snel de eerste nachten onder kunt gaan slapen. Vergelijk de verschillende mooie materialen en bekijk de diverse prints die er beschikbaar zijn, zodat je daar een uitstekende keuze uit kunt maken. Bekijk online het complete aanbod en vergelijk de jungle dekbedovertrekken met de andere modellen, zodat je niets van de mooie exemplaren over het hoofd ziet.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen