Hotellinnen

Maat
Materiaal
Instopstrook
Kleur
Dessin
Prijs
Min: €0 Max: €150

Hotellinnen nodig en op zoek naar hoogwaardige materialen voor een scherpe prijs? Grote aantallen bedtextiel kopen en daarvoor gebruik maken van katoen, microvezel, satijn of flanel? Je bent bij ons aan het juiste adres voor een brede collectie hotellinnen. We zorgen voor een uitgebreid online assortiment, waar je op je gemak een keuze uit kunt maken. Van hoogwaardig satijn tot het meer praktische microvezel. Koop de dekbedovertrekken voor de 1-persoons en de 2-persoons bedden. Dankzij de 100% pasgarantie weet je zeker dat je hiermee een goede keuze maakt en dat je het hotellinnen direct op kunt nemen in de roulatie of je daarmee goed van start kunt gaan.

Materiaal van het hotellinnen

Benieuwd naar de materialen die we gebruiken voor het hotellinnen dat er beschikbaar is? Je hebt allereerst de keuze uit katoen of microvezel. Katoen is het meest gebruikte materiaal in Nederland, waardoor we dat over het algemeen goed kennen. Katoen beschikt over een aantal fijne eigenschappen, het laat zich bijvoorbeeld gemakkelijk wassen en het zorgt voor een goede vochtregulatie. Dat zijn eigenschappen die microvezel ook bevat. Bijkomend voordeel is dat het materiaal veel minder snel kreukt. Het is daardoor niet nodig om het hotellinnen eerst te strijken voordat je het op het bed legt. Dat scheelt tijd en helpt op die manier de kosten te drukken. Met het hotellinnen zorgen voor een meer luxe uitstraling van het beddengoed en de kamer als geheel? In dat geval is het een goed idee om eens te kijken naar flanel en bijvoorbeeld satijn. We kennen allemaal de mooie glanzende uitstraling van de materialen. Het zorgt ervoor dat de slaapkamer er als geheel een stuk meer luxe uit komt te zien. Wat dat betreft vormt het hotellinnen van satijn of flanel een goede keuze, uiteraard zijn er verschillende kleuren en dessins beschikbaar. Van heel strak en modern tot meer klassiek of bijvoorbeeld sierlijk.

Breed assortiment

Binnen het hotellinnen benieuwd naar ons brede assortiment? We zorgen op basis van de verschillende materialen voor bedlinnen voor bijvoorbeeld de 1-persoons bedden en de 2-persoons bedden. Staan er queen-size bedden en zoek je daarvoor naar geschikt bedlinnen en een dekbedovertrek? Dan kun je gebruik maken van de lits-jumeaux modellen die er beschikbaar zijn. Op die manier sluit het hotellinnen goed aan op de matrassen die je hebt liggen en de dekbedden die je gebruikt in de verschillende kamers. Bestel het bedlinnen eenvoudig online, we zorgen voor een breed assortiment en een vlotte verwerking van je order.

Online hotellinnen kopen

Online hotellinnen kopen en op die manier voordelig gebruik maken van het bedlinnen dat er beschikbaar is? Dankzij ons brede assortiment kun je het linnen kopen voor de verschillende bedden. Er zijn dekbedovertrekken beschikbaar voor 1-persoons en 2-persoons bedden, uiteraard in de verschillende formaten. We maken de verzending van je order zo snel mogelijk in orde, zodat je het hotellinnen vlot op kunt nemen in de roulatie of je daarmee aan de slag kunt.

Sorteer op:
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Luxe percale katoen!
Dot
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 2
1 2