Her Side His Side dekbedovertrekken

Maat
Materiaal
Instopstrook
Kleur
Dessin
Prijs
Min: €0 Max: €50

Her Side His Side dekbedovertrekken

Slapen onder een Her Side His Side dekbedovertrek? Het is een mooie en bovendien grappige keuze. Leuk om zelf het bed mee op te maken en bovendien goed geschikt om iemand anders cadeau te doen. Om te benadrukken dat hij of zij misschien wel erg veel ruimte inneemt tijdens het slapen. Of om de lijnen eindelijk een keer goed aan te geven, waarna het alleen nog even belangrijk is om jullie daar beiden aan te houden.

Je hebt binnen de Her Side His Side dekbedovertrekken de keuze uit verschillende leuke modellen. Heel grappig om de ander een beetje uit te dagen, of om er in stijlvolle letters voor te zorgen dat het goed duidelijk is wie waar ligt. Welk model je ook uitzoekt, je hebt altijd de keuze uit een aantal fijne materialen. Om heerlijk onder te slapen, uiteraard in de maat die je nodig hebt om jouw bed er goed mee op te maken.

Dekbedovertrekken Her Side His Side in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken met Her Side His Side zijn er in verschillende stijlen. Vaak in zwart en in wit, soms gecombineerd met een beetje rood. En zoek je naar grijs met wit of wellicht taupe met wit? Het zijn voorbeelden van andere mooie kleuren, die laten zien dat je er meerdere kanten mee op kunt. Doe online inspiratie op met de verschillende stijlen van de Her Side His Side dekbedovertrekken en houd bovendien rekening met het materiaal dat je daarvoor gebruikt.

In katoen kun je bijvoorbeeld rekenen op een wat stugger materiaal, dat bekend staat om de goede vochtregulatie en bovendien het verkoelende karakter. Polyester en microvezel zijn warmer, maar zorgen wel voor een anti-allergie dekbedovertrek. Verder heb je de keuze uit linnen voor een luxe stijl, net als flanel en katoen satijn die zorgen voor een mooie glans. Wat dat betreft is het de moeite waard om de verschillende Her Side His Side overtrekken voor je dekbed met elkaar te vergelijken.

Her Side His Side dekbedovertrekken, ook in kindermaat

Benieuwd naar de Her Side His Side dekbedovertrekken in de verschillende afmetingen? Zoek naar een eenpersoons dekbed of een tweepersoons dekbed. In het eerste geval in 140x200, in het tweede geval gaat het om 240x200. En zo kun je de dekbedovertrekken met Her Side His Side ook kopen in een van de kindermaten, zodat je daar een kleiner bed mee kunt opmaken.

Je hebt naast deze modellen uiteraard de keuze uit andere leuke ontwerpen om het bed mee op te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van 3D dekbedovertrekken? Die zorgen voor een wel heel bijzondere verschijning. En doe inspiratie op met de rest van ons assortiment,zodat je daarvan niets over het hoofd zal zien.

Her Her Side His Side dekbedovertrekken kopen

Enthousiast geworden van een van de Her Side His Side dekbedovertrekken? Je kunt ze online kopen. Wij hebben ze voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Op die manier heb jij jouw bestelling snel in huis, zodat je jouw bed er mee kunt opmaken en je het interieur van de slaapkamer naar je hand kunt zetten.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen