Egyptisch Katoenen Dekbedovertrek

Maat
Materiaal
Instopstrook
Kleur
Dessin
Prijs
Min: €0 Max: €70

Egyptisch katoen dekbedovertrek

Een dekbedovertrek van Egyptisch katoen kopen? Een mooie keuze voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Een lekker zacht geheel, dat ondertussen goed ademt en daarmee voorkomt dat je het te warm krijgt onder de dekens. Het katoen van deze kwaliteit heeft een goede verkoelende werking en is bovendien verkrijgbaar in verschillende stijlen. Een fijne combinatie, om heerlijk onder te kunnen slapen en de volgende ochtend zowel letterlijk als figuurlijk weer fris wakker te worden.

Een dekbedovertrek van Egyptisch katoen is een keuze voor de mooiste kwaliteit, waarbij je natuurlijk de keuze hebt uit een aantal verschillende stijlen. Straks vormgegeven in een effen kleur om het bed mooi mee op te maken. In een van de patronen of met bijzondere kleuren, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Voor een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed, in de diverse maten waarmee je het bed goed op kunt maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van Egyptisch katoen in verschillende stijlen

Ontdek de verschillende stijlen voor de Egyptisch katoen dekbedovertrekken bij ons uit het online assortiment. Af te stemmen op de rest van je slaapkamer of als ideale basis, zodat je daar de rest van het ontwerp goed op af kunt stemmen. We maken het je daarmee graag gemakkelijk om de juiste dekbedovertrekken te kopen, zowel in Egyptisch katoen als in de verschillende andere mooie materialen.

De verkoelende werking van dit materiaal zorgt ervoor dat je het in het voorjaar en in de zomer niet snel meer te warm zal krijgen. In plaats daarvan kun je gewoon fris wakker worden, zodat je klaar bent voor een nieuwe dag en je er weer tegenaan kunt. Een fijn idee, waardoor het materiaal meer te bieden heeft dan de mogelijkheid om je bed er mooi mee op te maken.

Tweepersoons Egyptisch katoen dekbedovertrekken en andere maten

Benieuwd naar de verschillende maten die er beschikbaar zijn? Je kunt online goedkope tweepersoons dekbedovertrekken van Egyptisch katoen kopen, net als de modellen voor eenpersoonsbedden. In dat geval heb je 140x200 nodig, terwijl je met 240x200 zorgt voor de juiste maat op een bed voor twee personen. De maat die je voor de dekbedovertrekken in Egyptisch katoen kunt kiezen is daarmee gelijk aan die van het dekbed, in plaats van die van het matras. Houd daar rekening mee, om links en rechts voor voldoende overhang te kunnen zorgen.

Naast het Egyptisch katoen heb je natuurlijk de keuze uit dekbedovertrekken in een aantal andere materialen. Bijvoorbeeld in polyester, waarmee je ook anti-allergisch een goede keuze maakt. Je kunt online inspiratie opdoen met alle dekbedovertrekken bij ons uit het online assortiment, om niets over het hoofd te kunnen zien.

Online Egyptisch katoen dekbedovertrekken bestellen

Bestel online een van de dekbedovertrekken in Egyptisch katoen, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Direct bij ons uit de eigen voorraad, om er niet lang op te hoeven wachten. Sterker nog, wij zorgen ervoor dat je jouw bed er snel mee op kunt maken. Om de heerlijk comfortabele kwaliteit zelf te ervaren, zodat je daar goed onder kunt slapen en je de volgende ochtend lekker fris wakker zal worden.

Sorteer op: