Bomen en bos dekbedovertrekken

Slapen tussen de bomen, onder een dekbedovertrek van hoge kwaliteit? Bestel online een van de mooie exemplaren, rechtstreeks uit het bos. Met een oase van groen uit de bomen, die ervoor zorgen dat je heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen. En je de ochtend daarna weer fris kunt ontwaken, zoals de dauw die je kunt gaan trappen als je ’s morgens een wandeling door het bos zou gaan maken.

De bomen zijn daarmee uitstekend geschikt voor een dekbedovertrek, uiteraard verkrijgbaar in verschillende stijlen en de diverse afmetingen. Bijvoorbeeld in katoen en in katoen satijn, net als in flanel of het anti-allergische polyester en microvezel. Op die manier maak je online eenvoudig een keuze uit de verschillende dekbedovertrekken met bomen en het bos. Of met een enkele boom natuurlijk, zodat je de slaapkamer kunt inrichten zoals jij wilt.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken bomen in verschillende stijlen

De verschillende dekbedovertrekken met een bos zijn er in verschillende stijlen. Lekker donker en warm om wakker te worden met de bomen om je heen, of juist meer kleurrijk en fris in de heldere groentinten. Ben je op zoek naar een bos in de vroege ochtend waar doorheen de zon langzaam opkomt? Doe inspiratie op met de verschillende stijlen, zodat je een mooie dekbedovertrek met een bos of met bomen kunt kopen.

In katoen als je zoekt naar een verkoelend exemplaar, dankzij de ademende werking van het materiaal. En zoek je aan de andere kant naar een anti-allergie dekbedovertrek? Dan is polyester of microvezel goed geschikt, dankzij de gesloten structuur van deze materialen. Verder heb je natuurlijk de keuze uit luxe materialen zoals linnen, katoen satijn en flanel. Blader er online doorheen, zodat je online inspiratie op kunt doen met de mooie modellen bij ons uit de eigen voorraad.

Tweepersoons bomen dekbedovertrekken, ook met diverse andere prints

Je kunt de dekbedovertrekken met bomen of een bos bestellen in alle afmetingen, zoals 140x200. De ideale maat voor een eenpersoonsbed. De maat voor een tweepersoonsbed is andersom een model in 240x200. Zo ontstaat er links en rechts naast het matras altijd voldoende overhang, om de warmte vast te houden en het bed mooi op te kunnen maken.

Houd je van het bos, maar zou je jezelf liever zelfs een beetje onzichtbaar maken? Dan is een dekbedovertrek met camouflage camouflage voor jou een goed idee. Of doe inspiratie op met alle andere soorten dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn, waardoor je niets van het moois over het hoofd ziet.

Bomen dekbedovertrekken kopen

Je kunt online bomen dekbedovertrekken kopen, net als de exemplaren met daarop een bos. Om te genieten van het groen en van het warme hout, of om daar ’s morgens weer fris in wakker te kunnen worden. Waar je ook voor kiest, wij hebben de modellen op voorraad en zorgen ervoor dat je daar snel gebruik van kunt maken om jouw bed mee op te maken. Bestel direct online, dan gaan wij er mee aan de slag en heb je het bomen dekbedovertrek snel in huis. Net als de andere mooie modellen, in het materiaal en de kwaliteit waar je naar zoekt.