Bohemian dekbedovertrekken

Maat
Instopstrook
Kleur
Dessin
Prijs
Min: €0 Max: €15

Bohemian dekbedovertrekken

Houd je van kleurrijk bohemian? Een ideale keuze voor een dekbedovertrek, waarmee je jouw bed op een mooie manier op kunt maken. Met de rijke patronen die je kent van de stijl. In rood en in blauw, net als in de minder opvallende kleuren zoals bruin en grijs. Voor de sfeer en de kleur die je in de slaapkamer graag wilt gebruiken. Bijvoorbeeld in combinatie met de kleuren op de muur of de leuke accessoires die je daar hebt staan.

Wij maken het je online graag gemakkelijk met de bohemian dekbedovertrekken in de verschillende prints. Mooi van kleur en van vorm, zodat je daar bovendien op een speelse manier mee kunt variëren. Op een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed, net als wanneer je zoekt naar een van de afwijkende maten. In katoen en in de andere materialen, zodat je ook daar zelf een keuze uit kunt maken binnen de dekbedovertrekken in bohemian stijl.

Bekijk alle dekbedovertrekken

 

Diverse prints bohemian dekbedovertrekken

Dankzij de diverse prints voor bohemian dekbedovertrekken heb je de keuze uit allerlei mooie modellen. Met heel fijne vormen of juist de grotere ontwerpen, afhankelijk van de grootte van je bed en waar je naar op zoek bent natuurlijk. In lichte kleuren met een opvallend contrast of aan de andere kant juist meer in lijn met wat je al hebt staan of hangen. Je kunt online inspiratie opdoen met de dekbedovertrekken in bohemian stijl, zodat je daar eenvoudig een goede keuze uit maakt.

Bekijk bijvoorbeeld de bohemian dekbedovertrekken in katoen, net als in synthetische materialen. Polyester en microvezel zijn daar goede voorbeelden van, met een gesloten structuur. Zo zorgen ze voor een anti-allergie werking, zodat je daar niet of nauwelijks last van zal hebben. En ga je voor katoen? Dan kun je rekenen op een fijne verkoelende werking van het materiaal. Een luxe keuze maak je met linnen of de subtiele glans van materialen zoals katoen satijn en flanel.

Eenpersoons bohemian dekbedovertrekken en andere maten

Specifiek op zoek naar een bohemian dekbedovertrek voor een eenpersoonsbed? Een mooie keuze in 140x200, geschikt voor een bed van 80x200 en 90x200. En heb je een bed staan van 160x200 of 180x200? Dan kun je gebruik maken van een overtrek in 240x200, zodat je het bed daar mooi mee op kunt maken. Met links en rechts voldoende overhang, om de warmte vast te houden en je vrij te kunnen bewegen.

Bekijk de verschillende dekbedovertrekken in bohemian stijl of geniet bijvoorbeeld van de vintage modellen. Op die manier helpen we je graag nieuwe inspiratie op te doen om het bed mee op te maken. Bekijk online de verschillende dekbedovertrekken, zodat je niets van het moois over het hoofd hoeft te zien.

Bohemian dekbedovertrekken kopen

Een van de bohemian dekbedovertrekken kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende mooie modellen, die we bovendien netjes voor je op voorraad hebben. Dat betekent dat je jouw bestelling snel in huis hebt, waarna je er jouw bed mee op kunt maken. Om daar zelf van te kunnen genieten of er iemand anders mee te verrassen, zelfs als een leuk cadeau.

Sorteer op: