260x240 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 260x240 kopen? De ruimste keuze uit ons assortiment, voor een lits-jumeaux XL overtrek. Zo groot mogelijk, om daar heerlijk royaal onder te kunnen slapen in combinatie met een dekbed in deze afmeting. Met lekker veel breedte, zodat de overtrek geschikt is voor op bedden tot een breedte van 200cm. Er blijft dan voldoende overhang over links en rechts. Dat helpt de warmte vast te houden, maakt het makkelijker om het bed mooi op te maken en zorgt ervoor dat je ’s nachts heerlijk vrij kunt bewegen.

En ook qua lengte kom je met de 260x240 dekbedovertrekken niets tekort. Zelfs bij een lengte van 210cm of 220cm is er niets aan de hand en zorg je ervoor dat de overtrek met daarin het dekbed nog wat kan overhangen. Op die manier zorg je eenvoudig voor de luxe uitstraling zoals in een hotel, maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer. Beschikbaar in verschillende stijlen en op basis van de diverse materialen. Voor katoen, flanel, satijn of een van de andere materialen met fijne eigenschappen voor in bed.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 260x240 in verschillende stijlen

Een van de dekbedovertrekken in 260x240 kopen? Je hebt de keuze uit allerlei verschillende stijlen. Heel luxe en op een mooie manier elegant, of juist meer klassiek in de bekende kleuren en zwart en wit. Ga je voor groen, geel, rood of blauw in een van de mooie tinten? Je hebt de keuze uit diverse stijlen, waarmee je ervoor zorgt dat je jouw grote bed op kunt maken met een dekbedovertrek in lits-jumeaux XL.

Let verder op de instopstrook van de overtrek, zodat je die gemakkelijk om het dekbed heen kunt doen. Dat kan met een dubbele doorloop of op basis van een flessenhals, net als met een knoopsluiting of door middel van een aangestikte strook. Zo maken we het je graag makkelijk om gebruik te maken van een goedkope 260x240 dekbedovertrek, net als van de luxe modellen bij ons uit de nieuwe collectie.

Flanellen 260x240 dekbedovertrekken en andere materialen

Zin in een luxe flanellen dekbedovertrek in 260x240 of op zoek naar een ander materiaal? Vergelijk dat bijvoorbeeld met het verkoelende katoen, waaronder je het in het warme voorjaar en zelfs de zomer niet snel te warm zal hebben. Op die manier maak je altijd een keuze die bij je past, net als met het satijn dat op je opgemaakte bed zorgt voor een subtiele glans.

Bekijk de verschillende 260x240 dekbedovertrekken, net als de modellen in 160x220 of voor een matras in die maat. Wij zorgen ervoor dat je online inspiratie op kunt doen, met alle dekbedovertrek die er beschikbaar zijn.

260x240 dekbedovertrekken kopen

Gewoon bij ons uit eigen voorraad, waardoor we verzending van jouw 260x240 dekbedovertrekken meteen voor je in orde kunnen maken. Net als de rest van je bestelling, bijvoorbeeld als je daar ook een dekbed of zelfs een matras bij zoekt. Wij zorgen ervoor dat je alles snel in huis hebt, om er meteen gebruik van te maken. En om jouw bed op te maken met de mooie dekbedovertrek in 260x240 die je net online besteld hebt.