Zomerdekbedden 240x220

Een zomerdekbed in 240x220 kopen? De ideale keuze in het voorjaar en op een warme zomerse dag. Dankzij de verkoelende werking van de materialen, die voorkomen dat jij het te warm zal krijgen. In warmteklasse 4, waarmee je voorkomt dat je begint te zweten of daar zelfs wakker van kan worden tijdens je slaap. In plaats daarvan kun je met een 240x220 dekbed voor de zomer rekenen op een fijn verkoelend geheel, zodat je daar ’s avonds heerlijk ontspannen onder in slaap kunt vallen.

Je hebt online de keuze uit zomerdekbedden in verschillende stijlen. Bij ons in de aanbieding of uit de rest van de uitgebreide collectie. Altijd een goede keuze, op basis van degelijke kwaliteit. Bijvoorbeeld in katoen voor de tijk en met eendendons of met ganzendons voor de vulling. Licht gevuld, waardoor het dekbed warmteklasse 4 krijgt en niet te veel warmte vast zal houden. In plaats daarvan voelt het onder zo’n dekbed ook op de warme dagen van de zomer lekker koel aan.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen zomerdekbedden 240x220

Je hebt binnen de zomerdekbedden in 240x220 de keuze uit een aantal verschillende stijlen, op basis van de diverse materialen. Voor de tijk kun je kiezen voor het natuurlijke katoen of een synthetische variant in microvezel of polyester. Op die manier profiteer je van fijne eigenschappen dankzij het luchtige karakter van katoen. Of kies je in de aanbieding voor een goedkoop synthetisch dekbed dat in de zomer voorkomt dat je het te warm zal krijgen.

En let goed op de maat van 240x220. Je kiest daarmee voor lits-jumeaux, als ideale afmeting voor een 2-persoonsbed. Je kunt hier gebruik van maken op een bed van 160x200/220, 180x200/220 en zelfs 200x200/220. Wat dat betreft kun je er op ieder bed voor twee personen in principe goed mee uit de voeten. Het is niet voor niets de meest populaire maat onder de zomerdekbedden.

Een andere dekbed dan zomerdekbedden 240x220 nodig?

En zoek je naast het zomerdekbed in 240x220 ook naar andere modellen waar je wellicht gebruik van kunt maken? Een goed alternatief is het 4-seizoenen dekbed, bijvoorbeeld in dons. Het grote voordeel van zo’n dekbed is dat je er tijdens alle seizoenen gebruik van kunt maken. In de zomer gebruik je alleen het zomerdekbed van een 4-seizoenen model. In de lente en de herfst kun je het model in warmteklasse 3 of 2 gebruiken en voor de winter combineer je die weer met het zomerdekbed. Op die manier wordt het namelijk een lekker warme winterdeken. Op die manier koop je het dekbed dat je zoekt, gewoon online bij ons uit de eigen voorraad.

Een zomerdekbed 240x220 aanschaffen

Een zomerdekbed in 240x220 kopen? Bekijk de aanbiedingen en de rest van onze uitgebreide collectie. De ideale keuze in de zomer, als je het liever niet te warm hebt onder de deken. Een luchtig en verkoelend geheel, dankzij de goede ademende werking van de materialen. Goed geschikt voor een (groot) tweepersoonsbed, zodat je daar een uitstekende keuze mee maakt. Bestel het 240x220 dekbed voor de zomer meteen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en maken we de verzending in orde.