4-seizoenen dekbed 240x200

Een 4-seizoenen dekbed 240x200 kopen? Het is de ideale keuze op een 2-persoons bed, waarmee je er tijdens ieder seizoen voor zorgt dat er een lekker warme deken op je bed ligt. Maar, niet te warm. Het is de kunst om te balanceren tussen maximale warmte in de winter en een fijne verkoelende werking in de zomer. Dat lukt met een 240x200 dekbed voor de 4-seizoenen, omdat er eigenlijk sprake is van 2 verschillende dekens.

Het gaat om een deken in warmteklasse 4 voor de zomer en een model in warmteklasse 2 of 3. Klasse 3 is geschikt voor de herfst en de lente, terwijl klasse 2 al geschikt is voor de winter. Op die manier zorg je met de dunne deken in de zomer voor een fijne verkoelende werking. De deken uit klasse 2 of 3 is geschikt voor de lente en de herfst, afhankelijk van hoeveel warmte je dan wenst. En wordt het echt koud in de winter? Dan combineer je de beide dekens, zodat je met een 4-seizoenen dekbed 240x200 werkelijk alle kanten op kunt.

Bekijk alle dekbedden

4-seizoenen dekbed 240x200 in verschillende stijlen

Ondertussen kun je het 4-seizoenen dekbed 240x200 kopen in een aantal verschillende stijlen. Om jouw 2-persoonsbed daarmee op te maken met het materiaal waar je voorkeur naar uitgaat. Voor de tijk kun je gebruik maken van katoen of een aantal synthetische materialen. Microvezel en polyester hebben een gesloten structuur en werken daar doorheen goed anti-allergisch. Katoen ademt en werkt vooral verkoelend, waardoor je hier zelf een keuze uit kunt maken.

Voor de vulling van het 240x200 4-seizoenen dekbed heb je opnieuw de keuze uit natuurlijke of synthetische materialen. Binnen de natuurlijke materialen gaat het om veren, om dons en om wol. De veren zijn iets goedkoper dan het dons, omdat er nog sprake is van de kern. Dat zorgt ook voor een wat steviger geheel, die het dekbed ook wat zwaarder kan maken. Wol is warmer dan dons, waardoor je daar vooral in de winter en op andere koude dagen veel plezier van zal hebben.

4-seizoenen dekbed 240x200 en andere modellen

Het 4-seizoenen dekbed 240x200 kun je online kopen in de uitvoering waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld aan de hand van de verschillende materialen. We maken het je daarmee graag gemakkelijk om een goede keuze te maken. Net als wanneer je op zoek bent naar een 1-persoons dekbed met extra lengte. Dan is 140x220 waarschijnlijk de beste maat voor je. Of doe inspiratie op met de andere dekbedden die er beschikbaar zijn, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.

4-seizoenen dekbed 240x200 kopen

Je kunt online een 4-seizoenen dekbed 240x200 kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. In de aanbieding voor een extra scherpe prijs, of vanuit de rest van ons brede assortiment. In veren, dons, wol en in de synthetische materialen die er beschikbaar zijn. Met een tijk van katoen of van microvezel of polyester, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Bestel je meteen online? Dan zorgen wij ervoor dat je het 240x200 dekbed voor 4-seizoenen zo snel mogelijk in huis hebt.