4-seizoenen dekbed 200x200

Een 4-seizoenen dekbed 200x200 kopen? De ideale maat voor een twijfelaar van 140cm breed. Deze breedte van het dekbed is namelijk niet geschikt voor een 2-persoonsbed, omdat de deken links en rechts dan niet voldoende over zou hangen. Dat beperkt de breedte die jullie tijdens de nacht beschikbaar hebben. En belangrijker nodig, die maakt het lastig om de warmte onder de deken goed vast te houden.

Gebruik het dekbed voor de 4-seizoenen in 200x200 voor een twijfelaar met een breedte van 140cm of zelfs 120cm. Op die manier is er voldoende ruimte om onder te slapen en hangt de deken links en rechts voldoende over om de warmte vast te houden. Bovendien is het op die manier een mooie keuze op het bed om die op te maken, net als hoe je dat wellicht kent van de verschillende luxe hotels.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen 4-seizoenen dekbed 200x200

Je kunt een 4-seizoenen dekbed 200x200 kopen in een aantal verschillende materialen. Let daarbij goed op het verschil tussen de tijk en de vulling van het dekbed. Voor de vulling kun je gebruik maken van veren, dons of van wol. Net als van een aantal synthetische materialen of combinaties daarmee. Op die manier kies je voor een 100% veganistische en duurzame vulling, omdat het niet meer nodig is om gebruik te maken van natuurlijke materialen. De fijne eigenschappen doen er haast niet meer voor onder, waardoor je er heerlijk onder zal slapen.

Voor de tijk van een dekbed 200x200 voor 4-seizoenen is katoen de gebruikelijke keuze. Beschikbaar in de normale uitvoering, net als in de speciale weving voor satijn en bijvoorbeeld in percale katoen als je op zoek bent naar een dikkere kwaliteit. Een duurzame keuze is er opnieuw in de vorm van microvezel en polyester. Houd er wel rekening mee dat dit materiaal soms iets warmer aan kan voelen, vooral als je gebruik maakt van de goedkopere dekbedden die er beschikbaar zijn.

Een andere dekbed dan 4-seizoenen 200x200 nodig?

Zoek je in plaats van het 4-seizoenen dekbed 200x200 toch naar een model voor een 2-persoonsbed? Bekijk dan het model in 240x200cm. Op die manier is de deken groot genoeg om er op een bed voor twee personen mooi gebruik van te kunnen maken. Zowel in de aanbieding als binnen de rest van onze collectie ook op een goedkope manier beschikbaar. Bekijk al onze dekbedden, zodat je daarmee alle inspiratie op kunt doen die je nodig hebt.

Koop nu jouw 4-seizoenen dekbed 200x200

Je kunt jouw 4-seizoenen dekbed 200x200 online kopen, wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Het is voldoende om online aan te geven naar welk model je op zoek bent. Dan gaan wij er vanuit onze eigen voorraad meteen mee aan de slag. Dat betekent dat je er niet lang op hoeft te wachten en dat jij zo snel mogelijk onder het 4-seizoenen dekbed kunt slapen. In 200x200 voor een twijfelaar van 140cm of 120cm, of in een van de andere afmetingen die je ook eenvoudig online kunt kopen.