260x240 dekbedden

De grote 260x240 dekbedden kopen? De grootste maat die er beschikbaar is, nog groter dan lits-jumeaux XL. De breedte daarvan is gelijk, maar de lengte is ‘slechts’ 200 tot 220cm. Wat dat betreft kies je voor de grootste maat die er beschikbaar is, om het bed daarmee mooi op te kunnen maken. Met overhang aan de beide zijkanten en ook aan de achterkant, als je een matras hebt dat niet langer is dan 220cm.

Je kunt online de diverse dekbedden in 260x240 vergelijken, bijvoorbeeld op basis van de diverse materialen en de warmteklassen. Een belangrijke vergelijking, want daarmee zorg je ervoor dat je er op een comfortabele manier onder kunt slapen. Zoek je naar een lekker warme deken of een goedkoop dekbed? Kies dan voor warmteklasse 1 of voor een 4-seizoenendekbed. En houdt onze aanbiedingen in de gaten, bijvoorbeeld voor een microvezel of polyester tijk met een synthetische vulling.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen dekbedden in maat 260x240

Wat dat betreft heb je binnen de 260x240 dekbedden de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Afgestemd op de manier waarop jij er het liefst onder slaapt. Maak gebruik van het verkoelende katoen voor de tijk, bijvoorbeeld samen met dons of veren voor de vulling. Die materialen lijken sterk op elkaar, maar bij veren is er nog sprake van de steeltjes die er bij dons vanaf zijn gehaald. Verder heb je de keuze uit bijvoorbeeld microvezel of polyester, waardoor de dekbedden een stuk goedkoper beschikbaar zijn.

En houd ook de warmteklasse van het dekbed in 260x240 goed in de gaten. In klasse 1 is er sprake van een dikke winterdeken, terwijl klasse 4 goed geschikt is voor op de warme zomerdagen. Of combineer klasse 3 en 4 in een 4-seizoenendekbed. Op die manier kun je in de zomer de dunste deken gebruiken, de dikkere in het voor- en najaar en de beiden op elkaar als het winter wordt. Een prettige keuze, waarmee je het nooit meer te koud of te warm zal hebben.

Een andere maat dan 260x240 nodig?

En heb je een andere maat nodig dan de 260x240 dekbedden die je online kunt kopen? Bekijk bijvoorbeeld de modellen in 160x220. Goed geschikt voor een twijfelaar van 120cm breed of om een 1-persoonsbed op een heel brede manier op te kunnen maken. Met extra lengte, zodat je die mooi af kunt stemmen op het matras waar je op slaapt. Je kunt online inspiratie opdoen voor ieder dekbed dat je wilt kopen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, om er meteen gebruik van te kunnen maken.

Een dekbed in de maat 260x240 aanschaffen

Een van de 260x240 dekbedden kopen? In katoen, satijn of een van de andere mooie materialen voor de tijk. En in veren, dons, wol of microvezel voor de vulling. Op die manier maak je altijd een goede en goedkope keuze, waar we meteen voor je mee aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat je het dekbed in 260x240 zo snel mogelijk in huis hebt, om daar je bed mee op te maken en er heerlijk ontspannen onder in slaap te kunnen vallen.