240x240 dekbedden

Een mooi 240x240 dekbed kopen? Een zeer ruime maat, vooral in de lengte. Het is de gebruikelijke breedtemaat voor een 2-persoonsbed. Die je kunt gebruiken op een bed van 160cm, 180cm of 200cm breed. Op die manier zal de deken links en rechts mooi naast het bed hangen. Om die mooi op te maken, om er prettig onder te slapen en om ervoor te zorgen dat de warmte in bed ’s avonds netjes behouden blijft.

De lengte van een dekbed in 240x240 is langer dan gebruikelijk. Er is doorgaans sprake van 200 tot 220cm lengte. Op die manier zijn de dekbedden geschikt voor een bed van normale lengte of iets meer lengte. Met 240cm lengte kies je voor een dekbed dat ook aan de achterkant over zal hangen, zelfs als je een langer bed van 220cm hebt staan. Houd daar rekening mee als je het dekbed wilt kopen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je het bed voor de eerste keer gaat opmaken.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden 240x240 in verschillende stijlen

Uiteraard heb je met het dekbed in 240x240 de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Bijvoorbeeld op basis van de warmteklasse waar je naar op zoek bent. Uitgaande van warmteklasse 4 kies je voor een dunne zomerdeken, onafhankelijk van het materiaal. Met een tijk van katoen en een vulling van bijvoorbeeld veren, dons of van wol. Net als met de synthetische materialen, zodat je daarmee alle kanten op kunt. Klasse 3 is beter geschikt voor de lente en de herfst, terwijl je met klasse 2 kiest voor de winter. Klasse 1 duidt op een dikke winterdeken, waaronder je het zelfs als het buiten vriest niet koud zal krijgen.

Bekijk naast de dekbedden in 240x240 ook de modellen in 240x200 Die zijn goed geschikt voor een 2-persoonsbed met de normale lengte van 200cm. Handig als je meerdere bedden hebt staan en je daarvoor allemaal nieuwe dekens wil kopen. We maken het je op die manier graag gemakkelijk, zodat je zorgt voor een mooi dekbed waarmee je het bed kunt opmaken en waar je prettig onder kunt slapen.

240x240 dekbedden en andere maten

Benieuwd naar de 240x240 dekbedden en de andere maten die er beschikbaar zijn? Je kunt ze online op je gemak met elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld als je zoekt naar de 220x240 dekbedden. We hebben de verschillende modellen natuurlijk voor je op voorraad. Dat geldt voor alle dekbedden bij ons uit de collectie. Op die manier maak je daarmee altijd een goede keuze, omdat je het dekbed van je voorkeur zo snel mogelijk in huis hebt.

240x240 dekbedden kopen

Een van de 240x240 dekbedden kopen of op zoek naar een specifieke aanbieding? Bekijk de modellen in katoen voor de tijk of in veren, dons en wol als je zoekt naar een specifieke vulling. Wij zorgen er met de brede collectie en eigen voorraad voor dat je goed en goedkoop een nieuw dekbed kunt kopen, dat je daarna snel in huis hebt.