220x220 dekbedden

Een nieuw dekbed kopen en daarvoor op zoek naar 220x220? Een ruime maat, die je kunt gebruiken op een aantal 2-persoonsbedden. Anders dan bij een hoeslaken kun je niet zomaar uitgaan van de matrasmaat, omdat er links en rechts voldoende overhang naast het bed moet zijn. Op die manier zorg je voor een deken waar jullie samen goed onder kunnen slapen. Met behoud van de warmte en om het bed mooi op te kunnen maken, net als in een luxe hotel.

Uiteraard heb je binnen de 220x220 dekbedden en de aanbiedingen de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Dankzij de gebruikte materialen en op basis van de warmteklasse waar je naar op zoek bent. Zoek je naar een lekker warme deken of juist de verkoelende werking van katoen in de zomer? Wij zetten de diverse mogelijkheden op een rij, zodat je daar altijd een goede keuze mee maakt.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen dekbedden in maat 220x220

In de maat 220x220 heb je binnen de dekbedden de keuze uit een aantal verschillende stijlen. De combinatie van katoen met een licht materiaal zoals veren is in een aantal gevallen bijvoorbeeld goed geschikt als zomerdekbed. In warmteklasse 4, waarmee je profiteert van de fijne verkoelende werking daarvan. En zoek je naar wat meer warmte voor in de lente en de herfst? Dan is warmteklasse 3 waarschijnlijk beter geschikt. Warmteklasse 2 zorgt voor een fijne deken voor in de winter, terwijl warmteklasse 1 geschikt is voor op de koudste winterdagen.

Houd er rekening mee dat het dekbed in 220x220 geschikt is tot een maximale breedte van het matras van 160cm. Heb je een matras in 180cm of in 200cm breed? Maak dan gebruik van de 240x200 dekbedden. Dat is de lits-jumeaux maat, geschikt voor brede bedden voor twee personen. Op die manier komen jullie geen breedte te kort en blijft de warmte in bed goed behouden.

Een andere maat dan 220x240 nodig?

Uiteraard heb je naast de 220x220 dekbedden ook de keuze uit een aantal andere maten. Zoek je bijvoorbeeld naar 240x240. voor een flinke breedte en de maximale lengte? Je kunt online inspiratie opdoen voor ieder dekbed dat je wilt kopen. Wij zorgen er met de aanbiedingen voor een dekbed in 220x220 en met de rest van onze collectie voor dat je daarmee altijd een goede keuze maakt.

Een dekbed in de maat 220x220 aanschaffen

We hebben de dekbedden in 220x220 en in de andere maten gewoon voor je op voorraad. Daardoor kunnen we de verzending meteen in orde maken. Voor een zomerdeken of een winterdeken, net als wanneer je zoekt naar een 4-seizoenendekbed of een allseason-dekbed. Afgestemd op de manier waarop je daaronder wilt slapen en natuurlijk aan de hand van de materialen die je zoekt. De ideale keuze voor bij jou in de slaapkamer. Direct online te bestellen en met snelle verzending, om jouw bed er snel mee op te maken en daar heerlijk onder te slapen.