200x200 dekbedden

Een van de 200x200 dekbedden kopen of op zoek naar een dekbed voor een matras in deze maat? Houd er rekening mee dat er twee verschillende maten beschikbaar zijn, voor twee verschillende bedden:

  • 200x200 dekbedden zijn geschikt voor een twijfelaar in 120cm of 140cm breed
  • 240x200 dekbedden zijn geschikt voor een matras van 200cm breed

Vergelijk de verschillende afmetingen, waarmee je het bed mooi op kunt maken. In de maat van het matras, plus voldoende ruimte voor overhang aan de linkerkant en de rechterkant. Op die manier maak je het bed op zoals in een luxe hotel. Waarmee de warmte netjes onder de deken behouden blijft als je gaat slapen. En waarmee je ervoor zorgt dat je ook samen voldoende dekbed hebt, zonder dat je gebruik hoeft te maken van twee losse modellen.

Tip: twee dekbedden kopen voor een 200x200 matras? Maak dan gebruik van twee keer 140x200. Op die manier heb je beiden voldoende breedte.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden 200x200 in verschillende stijlen

De dekbedden in 200x200 zijn er in de verschillende stijlen. Bijvoorbeeld op basis van de verschillende materialen. Voor de tijk heb je de keuze uit katoen of microvezel en polyester. Katoen heeft een fijne verkoelende werking en is tevens beschikbaar in percale katoen voor meer kwaliteit. Of in satijn, voor een luxe afwerking van het materiaal dankzij een speciale weving. Voor de vulling kun je gebruik maken van voordelige veren, van luxe dons of van warm wol. De verschillende materialen hebben zo hun eigen eigenschappen, waardoor het de moeite waard is om die goed met elkaar te vergelijken.

En let onder andere op de warmteklasse van de dekbedden in 200x200. Met warmteklasse 4 zorg je voor een zomerdekbed, dat lekker verkoelend werkt. Andersom is een dekbed in warmteklasse 1 geschikt voor de koudste winterdagen. Bekijk ook de modellen in klasse 2 en 3, waarmee je in combinatie met klasse 1 zorgt voor een 4-seizoenendekbed. Houd er wel rekening mee dat dit iets anders is dan een allseason-dekbed. In het eerste geval combineer je 2 dekbedden, terwijl het twee de middenweg vormt voor alle verschillende seizoenen.

Een andere maat dan 200x200 nodig?

En heb je een andere maat dan een dekbed in 200x200 nodig, bijvoorbeeld om gebruik te maken van twee losse modellen? Kies dan voor twee keer 140x200 of 140x220. Op die manier leg je twee losse dekbedden naast elkaar, zodat je er beiden één tot je beschikking hebt. En wil je alle modellen vergelijken? Je kunt online inspiratie opdoen voor een dekbed.

Koop nu jouw 200x200 dekbed

Je kunt jouw dekbed in 200x200 online kopen. Zowel in de aanbieding als vanuit de rest van onze uitgebreide collectie. Voor een mooi model in katoen, polyester en microvezel of veren, dons en wol voor de vulling. Wij hebben de verschillende modellen voor je op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel je meteen online? Dan zorgen wij ervoor dat je de 200x200 dekbedden snel in huis hebt om daar jouw bed mee op te maken.