180x220 dekbedden

Een nieuw 180x220 dekbed kopen? Je hebt online de keuze uit alle materialen, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Houd er wel rekening mee dat de maat van je matras niet gelijk staat aan de ideale maat van het dekbed dat je kunt gebruiken. Het dekbed dient groter te zijn dan in ieder geval de breedte van het matras. Op die manier ontstaat er links en rechts voldoende overhang, bijvoorbeeld om de warmte onder het dekbed goed vast te houden. Bovendien maakt dit het gemakkelijker om het bed mooi op te maken en heb je ’s nachts beiden voldoende de ruimte.

De 180x220 dekbedden zijn daarom geschikt voor een twijfelaar van 120cm breed of eventueel 140cm breed. En niet voor 2-persoonsbedden van 160cm, 180cm of 200cm breed. Wil je voor een tweepersoonsbed een dekbed kopen? Kies dan voor een grotere maat. Belangrijk om rekening mee te houden, zodat je daar ook de juiste dekbedovertrek bij kunt kopen en je het bed op een goede manier op kunt maken voordat je daarin gaat slapen.

Bekijk alle dekbedden

Verschillende mooie stijlen 180x220 dekbedden

Je hebt de keuze uit verschillende mooie stijlen 180x220 dekbedden. Bijvoorbeeld op basis van de warmteklasse. Met klasse 1 kies je voor een dikke winterdeken, waaronder je het zelfs niet koud zal krijgen als het buiten begint te vriezen. Andersom kun je een deken met klasse 4 gebruiken op warme zomerdagen, zodat je niet in bed ligt te zweten. Met klasse 3 kies je voor een dekbed dat goed geschikt is voor in de lente en het herfst. Klasse 2 is goed geschikt voor een gemiddelde winterse dag, net als wanneer je het snel koud hebt onder een van de andere dekens.

Kijk goed naar de warmteklasse van het dekbed in 180x220. Of maak gebruik van de 240x200 dekbeddenvoor tweepersoonsbedden. Dat is namelijk de ideale maat daarvoor, die we ook wel kennen als lits-jumeaux. Er is links en rechts naast het bed dan voldoende overhang, zodat je er op een fijne manier gebruik van kunt maken.

Meer maten dekbedden naast 180x220

Uiteraard kun je daarnaast gebruik maken van een aantal andere maten, waardoor het de moeite waard is om die online met elkaar te vergelijken. Wij zetten ze op een rij, zoals de dekbedden in 160x200 die je kunt bestellen. Opnieuw niet geschikt voor een 2-persoonsbed, maar wel voor een kleine twijfelaar of als je op een 1-persoonsbed gebruik wil maken van een lekker ruime deken. Kijk wat dat betreft goed naar de afmetingen van het dekbed in relatie tot het matras, om daarmee de juiste keuze te maken.

Koop nu jouw 180x220 dekbed

Op zoek naar een dekbed in 180x220 en daarvoor profiteren van een scherpe aanbieding? Je kunt het dekbed online kopen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, vanuit onze eigen voorraad. Met een tijk van katoen of een vulling van veren, dons of wol. En zoek je naar een synthetische deken in 180x220? Geen probleem, wij maken de verzending vanuit onze voorraad in orde en zorgen ervoor dat je jouw dekbed zo snel mogelijk in huis hebt.