180x200 dekbedden

Een dekbed in 180x200 kopen? Je hebt online de keuze uit diverse modellen. In warmteklasse 1 tot en met 4 en in verschillende mooie materialen. Voor een matras van 120cm of eventueel 140cm breed, die we ook wel kennen als een twijfelaar.

Let op: de dekbedden in 180x200 zijn niet geschikt voor matrassen met deze maat. Heb je een matras met 180cm breedte? Kies dan voor een lits-jumeaux dekbed in 240x200.

Je kunt online de verschillende 180x200 dekbedden bekijken, zowel in de aanbieding als binnen de rest van onze uitgebreide collectie. Om die op je gemak met elkaar te vergelijken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Altijd voor een scherpe prijs, zelfs als je kiest voor de mooiste materialen zoals percale katoen of satijn. En ga je voor een vulling van dons of wellicht met wol? Je kiest op die manier voor een heerlijk dekbed om comfortabel onder te slapen, zonder dat je daarvoor teveel betaalt.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden 180x200 in verschillende stijlen

Een goedkope keuze voor de 180x200 dekbedden, in de verschillende mooie stijlen. Goed geprijsd en ondertussen goed van kwaliteit, voor het beste van twee werelden. Net als de modellen in 240x200, waarmee je voldoende breedte hebt op een 2-persoonsbed. Om het bed in de beide gevallen mooi mee op te kunnen maken, met voldoende overhang links en rechts van het bed. En voor een dekbed dat de warmte goed vasthoudt, om daar comfortabel onder te kunnen slapen.

Daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit diverse materialen. Bekijk de 180x200 dekbedden in katoen en in microvezel of polyester voor de tijk. Voor een natuurlijke en een synthetische keuze, afhankelijk van de mate van verkoeling die je zoekt. En zoek je naar een specifieke vulling van het dekbed? Veren is goedkoper dan dons, vanwege de steeltjes die er nog aan zitten. Wol is een zeer warme keuze en met synthetische materialen zoals polyester of microvezel zorg je bij de betere modellen voor een goedkoop model met fijne eigenschappen.

Een andere maat dan 180x200 nodig?

En zoek je voor de andere bedden in huis ook nog een geschikt dekbed? Bekijk naast het dekbed in 180x200 ook de andere maten die er beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in 100x135 voor de kinderbedden en ledikanten waarvoor je een dekbed wilt kopen. Op die manier koop je online altijd het dekbed waar je naar zoekt. In de warmteklasse die je nodig hebt en gemaakt van het materiaal dat jou het meest aanspreekt.

Koop nu jouw 180x200 dekbed

Een 180x200 dekbed kopen? Wij hebben zowel de aanbiedingen als de rest van onze collectie voor je op voorraad. Op die manier bestel je eenvoudig het model dat jij nodig hebt. Zonder daarvoor te veel te betalen en om daar snel gebruik van te kunnen maken. We maken de verzending van de dekbedden in 180x200 voor je in orde, zodat je daarmee snel jouw bed kunt opmaken. Bekijk online de mooie materialen en diverse stijlen, zodat je daaruit een goede en goedkope keuze kunt maken.