160x220 dekbedden

Op zoek naar 160x220 dekbedden? Een goede keuze, beschikbaar in diverse stijlen en een aantal verschillende materialen. Net als op basis van de warmteklasse waar je naar zoekt, om er zowel in de zomer, de lente, herfst en in de winter goed onder te kunnen slapen.

Je hebt online de keuze uit een dekbed in 160x220 uit de verschillende warmteklassen en de diverse materialen. Zowel voor de tijk als voor de vulling, waarmee je zorgt voor een ideale combinatie. Om het in de zomer niet te warm te krijgen en in de winter te voorkomen dat de kou vat op je krijgt. Vergelijk de diverse modellen en maak daar een goede keuze uit. Bij ons uit de aanbiedingen of uit de rest van de collectie, zodat je nooit meer teveel betaalt.

Bekijk alle dekbedden

Verschillende mooie stijlen 160x220 dekbedden

Let op: een van de dekbedden in 160x220 kopen? Houd er rekening mee dat deze modellen niet geschikt zijn voor een matras van 160cm breed. De dekbedden zijn bedoeld voor lange matrassen met een breedte van 100 tot 120cm. Op die manier is er links en rechts voldoende overhang beschikbaar. Een matras van 160cm breed en daarvoor een dekbed kopen? Dan kun je het best gebruik maken van 240x200. Dat is de lits-jumeaux maat, geschikt voor een 2-persoonsbed.

De stijlen van de dekbedden in 160x220 hangen samen met de mooie materialen daarvoor. Katoen werkt bijvoorbeeld heel verkoelend. En is ook beschikbaar in percale katoen voor meer kwaliteit. En in satijn voor een mooie luxe afwerking van het materiaal, zoals je dat wellicht kent uit de duurdere hotels. Daarnaast heb je de keuze uit microvezel en polyester, waarin je ook de vulling kunt kiezen. Als een synthetisch alternatief met fijne eigenschappen, zodat je goedkoper onder een heerlijke deken kunt slapen. Verder heb je voor de vulling de keuze uit bijvoorbeeld veren, dons en uit wol, allemaal met hun unieke eigenschappen.

Meer maten dekbedden naast 160x220

Uiteraard heb je online de keuze uit verschillende 160x220 dekbedden, net als een aantal andere modellen. Zoek je bijvoorbeeld naar 240x200 of een van de andere afmetingen? Wij maken het je graag gemakkelijk. Om inspiratie op te doen voor een nieuw dekbed. Kijk goed naar de maat daarvan, naar het gebruikte materiaal en natuurlijk naar de warmteklasse. Op die manier maak je een goede keuze voor een mooi model om het bed goed mee op te kunnen maken. Waaronder je het niet te warm en niet te koud hebt, voor de ideale nachtrust in jouw bed.

Koop nu jouw 160x220 dekbed

Bekijk de aanbiedingen voor de 160x220 dekbedden in katoen voor de tijk en bijvoorbeeld veren, dons of wol voor de vulling. Direct beschikbaar vanuit onze eigen voorraad, waardoor we daarvoor meteen voor je aan de slag kunnen gaan. Wij maken de verzending in orde, zodat je daar niet lang op hoeft te wachten. Snel slapen onder jouw nieuwe 160x220 dekbed, zodat je daarmee een heerlijke en goedkope keuze maakt, waar je comfortabel onder in slaap kunt vallen bij jou in de slaapkamer.