140x200 dekbedden

Een van de 140x200 dekbedden kopen? Of op zoek naar een dekbed voor een matras in deze maat? Houd er rekening mee dat je daar een andere maat van het dekbed voor nodig hebt. Dat heeft te maken met de overhang links en rechts van het bed, waarmee je het bed mooi op kunt maken. En waarmee je ervoor zorgt dat je er comfortabel onder kunt slapen. Dankzij voldoende breedte om fijn te kunnen bewegen. En dankzij de warmte die de deken vast kan houden, zodat je het daaronder niet te koud krijgt.

De dekbedden in 140x200 zijn geschikt voor een 1-persoonsbed in 80x200 of in 90x200. Of als twee losse dekens op een 2-persoonsbed, in 160x200, 180x200 of in 200x200. Heb je een twijfelaar in 140x200? Houd er dan rekening mee dat dit dekbed daarvoor niet geschikt is. Het zou te smal zijn, waardoor je het bed er niet goed mee op kunt maken. De overhang links en rechts ontbreekt, waardoor het bed niet lekker slaapt en er niet voldoende breedte is om goed van de deken gebruik te maken.

Bekijk alle dekbedden

Verschillende mooie stijlen 140x200 dekbedden

Binnen de dekbedden in 140x200 heb je zowel in de aanbieding als vanuit de rest van ons assortiment de keuze uit tal van mooie modellen. Bijvoorbeeld in katoen voor de tijk, net als percale katoen of in satijn wanneer je zoekt naar meer kwaliteit. Dat laatste is een speciale weving van het katoen, waarmee je wel kunt rekenen op de fijne verkoelende eigenschappen van dit materiaal. En zoek je naar microvezel of polyester/ Een goed synthetisch alternatief, zoals je daar ook gebruik van kunt maken voor de vulling. Als alternatief voor veren, dons of voor wol.

Heb je een twijfelaar matras? Kies dan dus niet voor de 140x200 dekbedden. Maak in plaats daarvan gebruik van 200x200 of een van de andere brede modellen. Op die manier zorg je aan de beide zijkanten voor voldoende overhang, om er op een comfortabele manier onder te kunnen slapen.

Een andere maat dan 140x200 nodig?

Heb je een andere maat nodig dan een 140x200 dekbed? Geen probleem, je kunt online bijvoorbeeld de 160x200 dekbedden bekijken, ook gewoon bij ons op voorraad. We maken het je op die manier graag gemakkelijk om inspiratie op te doen voor een dekbed. Zo maak je daarmee altijd een goede keuze, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. En zonder dat je te veel betaalt, om een goedkope keuze te maken voor een materiaal van uitstekende kwaliteit.

Een dekbed in de maat 140x200 aanschaffen

Je kunt online een van de 140x200 dekbedden kopen. Direct vanuit de aanbieding of vanuit de rest van ons assortiment, altijd uit eigen voorraad. We gaan er meteen voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat we de verzending meteen voor je in orde maken. Op die manier heb je jouw dekbed in katoen snel in huis, net als in een van de andere materialen. Met de warmteklasse die je zoekt, op basis waarvan het de moeite waard is om de verschillende modellen op je gemak te vergelijken.