120x200 dekbedden

Een dekbed in 120x200 kopen? Een compacte keuze voor op een 1-persoonsbed. Bijvoorbeeld op een klein bed van 80x200cm. En zoek je op een 2-persoonsbed naar twee relatief smalle dekens? Dan zijn twee modellen in 120x200 goed geschikt, bijvoorbeeld op een bed van 160x200cm.

Let op: heb je een twijfelaar met een matrasmaat van 120x200? Dan is dit dekbed helaas niet geschikt. Er zou geen sprake zijn van overhang, waardoor je niet optimaal profiteert van de fijne eigenschappen van de materialen.

Je kunt online diverse 120x200 dekbedden kopen. Beschikbaar in verschillende stijlen, een aantal verschillende materialen en natuurlijk ook in een aantal andere maten. Doe online op je gemak inspiratie op, zodat je een goede keuze kunt maken uit ons brede assortiment. We maken het je daarmee graag gemakkelijk. Met katoen of microvezel en polyester voor de tijk. En met veren, dons, wol of een synthetisch materiaal voor de vulling.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden 120x200 in verschillende stijlen

De dekbedden in 120x200 zijn er zowel in de aanbieding als in de rest van onze collectie in een aantal mooie materialen. Zoek je bijvoorbeeld naar een speciale weving van katoen? Op die manier ontstaat er satijn. Terwijl je met percale katoen kiest voor dubbeldikke kwaliteit. Twee belangrijke varianten ten opzichte van het normale katoen, natuurlijk met dezelfde verkoelende werking daarvan. En beschikbaar in diverse warmteklassen, om in ieder seizoen gebruik te maken van een fijn 120x200 dekbed.

Bekijk online zowel de dekbedden in deze breedtemaat. Bijvoorbeeld op een 1-persoonsbed of als twee losse modellen op een 2-persoonsbed. En bekijk ook de 200x200 modellen voor een twijfelaarmatras van 120cm breed. Op die manier zorg je voor voldoende overhang. Net als op een twijfelaar van 140cm breed. Kies de deken altijd breder dan het matras en stem daar ook de dekbedovertrek op af. Een uitzondering is het hoeslaken, want dat kun je wel kiezen in de maat van je matras.

120x200 dekbedden en andere maten

Een van de 120x200 dekbedden kopen en daarnaast benieuwd naar de andere maten die er beschikbaar zijn? Tot 260x240cm, waarmee je kiest voor de grootste modellen die er beschikbaar zijn. Een heerlijk ruime keuze op een 2-persoonsbed, zodat we voor ieder bed de juiste maat beschikbaar hebben. We helpen je online inspiratie op te doen voor het dekbed dat je zoekt, om daar altijd een goede keuze mee te maken. Zonder dat je daarvoor te veel betaalt, waardoor het bovendien een goedkope keuze is op basis van uitstekende kwaliteit.

120x200 dekbedden kopen

Een van de 120x200 dekbedden kopen? Direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor we daar meteen voor je mee aan de slag kunnen. Net als met de rest van onze collectie, zodat je die zo snel mogelijk in huis hebt. Maak je bed er meteen mooi mee op, inclusief de overhang links en rechts van het bed. Zoals in een luxe hotel met een nieuw dekbed in 120x200, maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer om die avond heerlijk onder in slaap te kunnen vallen.