100x135 dekbedden

Kleine 100x135 dekbedden kopen? Dat kan online, we hebben diverse modellen op voorraad. In alle materialen en in de verschillende stijlen. Maak online een vergelijking van de diverse dekbedden, die we direct klaar kunnen maken voor verzending. In warmteklasse 1 om het nooit koud te hebben of in klasse 4 voor op de warme zonnige dagen. Op die manier stem je het type dekbed eenvoudig af op de momenten in het jaar, gedurende de verschillende seizoenen die we kennen.

Je hebt de keuze uit verschillende stijlen en natuurlijk een aantal verschillende materialen. Houd er rekening mee dat de 100x135 dekbedden niet geschikt zijn voor een matras in deze maat. Het is bij een dekbed belangrijk om links en rechts voor voldoende overhang te zorgen. Is het bed 100cm breed? Kies dan voor een dekbed met een breedte van 160cm. Op die manier kan het dekbed links en rechts naast het bed komen te hangen. Dat houdt de warmte beter vast en zorgt ervoor dat jouw kleine er comfortabel onder kan slapen.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden 100x135 in verschillende stijlen

De 100x135 dekbedden zijn er in verschillende stijlen. Zowel in de aanbieding als in de rest van onze collectie, zodat je daarmee een goede en goedkope keuze kunt maken. Op zoek naar een luxe model in satijn of wellicht percale katoen voor de hoogst mogelijke kwaliteit? Bekijk ook de reguliere katoenen dekbedden in 100x135, net als de modellen op basis van microvezel en polyester. Een synthetische keuze, in een aantal gevallen met heel fijne eigenschappen.

Bijvoorbeeld op bassi van de warmteklasse die je zoekt. Wist je dat je met een 4-seizoenendekbed een warmteklasse 4 met een klasse 3 of 2 kunt combineren? Samen zijn ze een warme keuze in de winter. En in de lente en herfst kun je gebruik maken van de dikkere variant van de twee, terwijl het dunne model goed geschikt is voor op de warme zomerdagen. Om het nooit meer te koud of te warm te hebben. Of kies voor een allseason-dekbed. Dat is een fijne middenweg, waarmee je op basis van 1 dekbed toch kiest voor een fijne keuze gedurende verschillende seizoenen.

Een andere maat dan 100x135 nodig?

Heb je een andere maat dan een dekbed in 100x135 nodig? Je kunt online de verschillende modellen vergelijken, bijvoorbeeld als je zoekt naar 120x200. Op die manier kun je online inspiratie opdoen voor ieder dekbed dat je nodig hebt. Direct online te bestellen, omdat we meteen aan de slag gaan voor je en de verzending meteen in orde maken.

100x135 dekbedden kopen

Een van de 100x135 dekbedden kopen? Vergelijk de warmteklassen en de verschillende materialen. Bijvoorbeeld voor de vulling, als je zoekt naar veren, dons, wol of een van de synthetische materialen. Voor een keuze op basis van goede kwaliteit, afgewerkt met een tijk van katoen of op basis van microvezel of polyester. Voor een verkoelende werking of een goedkope keuze, afhankelijk van waar je naar zoekt. Wij maken de verzending van het dekbed snel in orde, zodat je het bed daarmee zo snel mogelijk kunt opmaken.