2-persoons dekbedden

Een van de 2-persoons dekbedden kopen? Je hebt de keuze uit verschillende stijlen en maten, bijvoorbeeld op basis van het materiaal of type waar je naar op zoek bent. Lekker warm voor in de winter, geschikt voor alle seizoenen of als combinatie van een zomerdeken en een winterdeken. Wij zetten de verschillende dekbedden in 2-persoons voor je op een rij. Zodat je daar vanuit de aanbiedingen en de rest van ons uitgebreide assortiment een goede keuze uit kunt maken.

Bestel een van de 2-persoons dekbedden in katoen of in microvezel/ polyester. Als materiaal van de tijk, gevuld met bijvoorbeeld veren, dons of wol. Afhankelijk van de eigenschappen van het dekbed waar je naar zoekt, om daar heerlijk ontspannen onder in slaap te vallen. We zetten de verschillende stijlen en maten voor je op een rij.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden 2-persoons in verschillende stijlen

Zoek je naar 2-persoons dekbedden? Kijk dan naar de modellen in 240x200. Op die manier kies je voor een ruim tweepersoonsdekbed. Geschikt voor bedden van 160x200, 180x200 en zelfs 200x200. Zodat je het bed daarmee mooi op kunt maken en het dekbed zowel links als rechts voldoende overhang heeft.

Officieel hebben we het daarmee over een lits-jumeaux dekbed, perfect geschikt voor het 2-persoons bed. Stem daar vervolgens ook de maat van de dekbedovertrek op af, zodat je het beddengoed in de juiste maat kunt kopen. Uiteraard in het materiaal dat je zoekt. Met katoen voor de tijk, ook beschikbaar in satijn als een speciale weving van dit ademende materiaal. Of kies voor polyester of microvezel, als synthetisch alternatief dat in een aantal gevallen heel fijne eigenschappen biedt. Voor de vulling kun je gebruik maken van veren of dons, net als van wol. Kijk goed naar de warmteklassen van de dekbedden voor 2-persoons bedden.

2-persoons dekbedden en andere maten

Een van de 2-persoons kopen en daarvoor op zoek naar de ideale maat? Een tweepersoonsbed kun je het best gebruiken met een 240x200 dekbed. En zoek je naar een model voor een 1-persoonsbed? Zorg er dan voor dat je gebruik maakt van 140x200. Dat is ook de ideale maat als je zoekt naar twee losse dekbedden op een tweepersoonsbed. Voor een dekbed in de ideale maat, waarmee je online op je gemak inspiratie op kunt doen.

2-persoons dekbedden kopen

Online een dekbed in 2-persoons kopen? Bekijk de aanbiedingen die er beschikbaar zijn. In katoen en in microvezel of polyester. Voor de tijk, die je kunt combineren met veren, dons of met wol. En bekijk ook de meer speciale materialen, zoals percale katoen voor meer kwaliteit of satijn voor een mooie glans van het materiaal. Met een zachte afwerking, zodat je kiest voor de modellen zoals je die ook in de luxe hotels tegenkomt. Ontdek de verschillende 2-persoons dekbedden die er beschikbaar zijn, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken. Wij gaan er mee aan de slag, zodat je het dekbed vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt.