1-persoons dekbedden

Een van de 1-persoons dekbedden kopen en daarvoor op zoek naar de juiste maat of het juiste type? Gebruikelijk is 140x200. Op die manier zorg je op een bed van 80x200 of 90x200 voor de ideale breedtemaat. Met voldoende overhang, zodat je het bed mooi op kunt maken en je het daaronder voldoende warm hebt.

Vergelijk de verschillende type dekbedden voor 1-persoons bedden. Het zomerdekbed met warmteklasse 4 is het meest verkoelend en daardoor goed geschikt voor in de zomermaanden. Met warmteklasse 3 ben je goed af in de lente en de herfst, terwijl warmteklasse 2 al goed geschikt is voor in de winter. Warmteklasse 1 is een extra dikke winterdeken, waaronder je het niet snel koud zal hebben. Bekijk de 1-persoons dekbedden, in de diverse warmteklassen en een allseason of een 4-seizoenen dekbed.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen dekbedden in maat 1-persoons

De 1-persoons dekbedden zijn er in verschillende stijlen. Op basis van het type dat je zoekt met de juiste warmteklasse. En op basis van de verschillende materialen voor zowel de tijk als de vulling. Voor de vulling kun je bijvoorbeeld gebruik maken van 140x200 dekbedden in veren, in dons en in wol. Veren is de goedkopere keuze, terwijl je met eendendons kiest voor hoogwaardige kwaliteit. Wol is extra warm en zorgt voor een extra zware deken.

Bekijk de verschillende dekbedden in 1-persoons, zodat je daar online op je gemak een keuze uit kunt maken. Wij hebben ze voor je op voorraad, zowel vanuit de aanbieding als vanuit de rest van onze uitgebreide collectie.

Een andere maat dan 1-persoons nodig?

En heb je een andere maat nodig dan de 1-persoons dekbedden in katoen of in microvezel en polyester? Geen probleem, bekijk dan bijvoorbeeld de modellen voor de twijfelaars. Op die manier kies je altijd voor een dekbed dat goed aansluit bij de maat die je nodig hebt.

Stem daar vervolgens ook de maat van de dekbedovertrek op af, zodat je het bed daarmee mooi op kunt maken. Het hoeslaken koop je op basis van de maat van je matras, waardoor je daardoor een andere maat nodig hebt. Op die manier maak je het beddengoed compleet, om je bed mooi op te maken zoals in een luxe hotel.

Een dekbed in de maat 1-persoons aanschaffen

Wil je een dekbed voor een 1-persoonsbed kopen? Wij maken het je online graag gemakkelijk, vanuit ons brede assortiment. Bekijk de verschillende materialen en de stijlen, net als de andere maten die er beschikbaar zijn. Voor een fijn dekbed met de gewenste warmteklasse. Of voor een 4-seizoenendekbed, bestaande uit een zomerdekbed en een model voor de lente en herfst. Samen zijn ze ideaal voor in de winter. Op die manier koop je online het 1-persoons dekbed dat je zoekt. Wij gaan er mee aan de slag en zorgen voor een snelle verzending naar jouw adres.