Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Opruiming

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

3 Halen 1 Betalen

Bekijk alles

3 halen 1 Betalen

3 Halen = 1 Betalen - 2e & 3e product GRATIS
3=1 Display 500x500

Bij Dekbed Discounter 3 Halen = 1 Betalen ofwel het 2e & 3e product GRATIS. De spelregels zijn heel erg simpel: Je kiest 3 of meer producten uit de 3=1 categorie die je graag zou willen hebben om er deze winter warmpjes bij te zitten. Of het nu een plaid, dekbed, overtrek of sprei is. Alle combinaties zijn mogelijk. Vervolgens ga je afrekenen en zul je (tot je eigen verbazing) zien dat de twee goedkoopste producten geheel GRATIS zijn.

GRATIS BEDDENGOED DUS!

Aan het laden...

Slaapzak 80 cm kruisje - Grijs

Cottonbaby

Slaapzak 80 cm kruisje - Grijs

Cottonbaby

Voor 23:45 besteld = morgen in huis!

In deze slaapzak zal je kindje het lekker warm hebben en daardoor heerlijk slapen!

34,95

19,99

In winkelwagen

Informatie

In deze slaapzak zal je kindje het lekker warm hebben en daardoor heerlijk slapen! De slaapzak heeft een leuke print met kleine kruisjes.

Dit slaapzakje is gemaakt van flanel katoen. Flanel is een katoenen textielsoort, maar heeft een andere weeftechniek dan normaal katoen. Flanel is licht geruwd waardoor er een zacht, donsachtig laagje ontstaat. Dit laagje zorgt ervoor dat de stof snel jouw lichaamstemperatuur aanneemt en het houdt dit ook vast. Verder is flanel sterk vochtabsorberend en goed luchtdoorlatend. 

In principe is dit slaapzakje geschikt voor baby’s vanaf 8 maanden, maar dit is afhankelijk van het postuur van je baby. 

TOG-waarde: 1,1 

Waarom een slaapzak?
Het eerste half jaar na de geboorte hebben baby’s nog moeite hun eigen lichaamstemperatuur te regelen. Ze zijn helemaal afhankelijk van jou als ouder om dit voor hun te bepalen en in de gaten te houden. Daarom is een slaapzak de oplossing!

Daarnaast heeft een slaapzak meerdere doeleinden. Een slaapzak zorgt er namelijk voor dat je kind zich niet kan blootwoelen en niet onder de dekens kan kruipen. Ook bemoeilijkt zo’n slaapzakje het om uit bed te klimmen, wat de kans op een vervelende val beperkt.

Materiaal

100% katoen

Afmeting

80 cm

Eigenschappen

Vochtregulerend
Ademend
Licht
Zacht

TOG waarde

1.1

Wasvoorschrift

Ja, op 40 graden celcius

Wat is de TOG waarde?
TOG staat voor Thermal Overall Grade en is een maat om aan te geven in hoeverre dekens, slaapzakken, inbakerdoeken, kleding etc. lichaamswarmte vasthouden. Deze TOG waarde is belangrijk omdat warmtestuwing bij baby's een wetenschappelijk aangetoond risico van wiegendood is. Daarom is het van belang te weten of ze niet te warm zijn toegedekt en aangekleed.

Hoe hoger de TOG waarde, hoe moeilijker warmte door de stof kan ontsnappen. En hoe lager de TOG waarde, hoe meer warmteverlies. Om daarin een goede balans te vinden kun je de TOG waarden van kleding en beddengoed bij elkaar optellen. Als hulpmiddel, niet als wet.

De TOG-waarde voor een babydeken of slaapzak (met romper) ligt tussen 1 tot maximaal 4 TOG. Hierbij gaan we uit van een normale lichaamstemperatuur tussen de 36,5 tot 37,5° C en een ideale kamertemperatuur van 18 tot 20° C.

Als standaard kun je voor een veilig babyslaapcomfort 2,5 tot 3 TOG worden aangehouden bij een kamertemperatuur van 18 tot 20° C. Gebruik dan wel een dunne deken of slaapzak (met romper).
Houd een maximum aan van 4.0 TOG om je kindje veilig en comfortabel te laten slapen bij een kamertemperatuur van 16-18 °C.

Schrijf een beoordeling