Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Opruiming

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

Gratis Dekbed

Bekijk alles

Gratis Dekbed

Gratis Dekbed actie!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis All Season Dekbed ter waarde van € 139.95 bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: Alleen dit weekend.

Aan het laden...

Boxspringset - Nice

Primaviera Deluxe

Boxspringset - Nice

Primaviera Deluxe

4 - 6 weken

Boxspring Nice heeft een smal diamant genopt hoofdbord en geeft een luxe uitstraling aan je slaapkamer. Met pocket geveerde boxen én matrassen voor het ultieme comfort!

1299,95

749,95

In winkelwagen

Informatie

Boxspring Nice heeft een rijk gedetailleerd en blind genopt hoofdbord en brengt in iedere slaapkamer een rijke uitstraling. De carré stiknaden verdelen het hoofdbord in speelse vlakken. Niet alleen in ligcomfort maak je Boxspring Nice persoonlijk. Ook het design van de boxspring is ontwikkeld door de meest getalenteerde trendsetters!

Matrassen
De pocket geveerde matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 300 veren, waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

De Box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 24 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geregeld. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De matrassen zijn 19 cm hoog en de losse topper heeft een kern van 5 cm hoog; totaal 7 cm inclusief de 3D air ventilatieband. De topper is gemaakt van hoogwaardig schuim.

De Topper:
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 5 cm comfort schuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper heeft een AIR mesh zijkant en geeft hierdoor een goede ventilatie. Zonder ventilatie ga je 's nachts al snel zweten en dat is natuurlijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

Afmetingen:

Hoogte boxen24 cm 
Hoogte matras19 cm
Hoogte topper 7 cm 
Hoogte poten 12 cm 
Instaphoogte64 cm 
Hoogte hoofdbord110 cm 

Levertijd & Levering
+/- 1-2 weken. 
Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.

Montage
Montage voor deze boxspring kost €49,95. Als je kiest voor excl. montage, wordt de boxspring tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd. 

Specificaties:

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Materiaal

Stof

Diepte

200/210 cm

Belasting

110 KG

Beschikbare kleuren

Antraciet

Incl. Topper

Ja

Incl. Matras

Ja

Voorwaarden
De wettelijke retour termijn is 14 dagen na afleverdatum van het product
In verband met hygiëne kunnen uitsluitend “onbeslapen “ producten retour
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen

Schrijf een beoordeling