Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

★Outlet★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter.

Laatste kansjes

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

Aan het laden...

Chinese Bonsai - Set van 2

Chinese Bonsai - Set van 2

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Hoewel Bonsai een oude en zeer verfijnde kunstvorm is, betekent dit niet dat je als beginner niet in staat bent ze in leven te houden!

37,95

29,95

In winkelwagen

Informatie

De bonsai boompjes worden geleverd in keramieken schaal met keramiek lekschotel en etiket met plantinformatie en verzorging. Perfect voor in huis. Elke set bestaat uit 2 verschillende soorten boompjes. Soorten waar uit gekozen wordt door de kweker: Carmona, Ligustrum, Sagartethia, Zelkova, Ficus, Portulacaria (de kweker kiest op basis van beschikbaarheid de mooiste boompjes, zelf kiezen is helaas niet mogelijk)  

We zullen onze sterren even voorstellen:
• Sagarethia
- De Sageretia komt oorspronkelijk uit Noordoost Azië. Deze bonsai is groenblijvend, zeer geschikt als Bonsai voor binnen. Deze plant krijgt later in het voorjaar mooie witte bloemetjes.
• Carmona macrophylla- Deze Bonsai-soort heeft diepgroene blaadjes met kleine witte bloemen. In de lente en zomer kleuren deze witte bloemen rood. Zet hem voor het raam in het licht en zorg dat hij het altijd warmer heeft dan 15°C.
• Zelkova serrata - De Zelkove serrata is een Aziatische boom en staat beter bekend als de Japanse Zelkova. De Japanse Zelkova komt van origine uit China, Japan en Korea. De bladeren zijn eirond met aan beide zijden zes tot dertien scherpe tanden. In het voorjaar draagt de boom groene bloemen. De vrucht is 5 mm groot.
• Ligustrum - De Ligustrum komt oorspronkelijk afkomstig uit Oost Azië. Deze bonsai is groenblijvend, zeer geschikt als Bonsai, zowel voor binnen als buiten, maar dient toch bij extreme kou binnen te staan. .
• Portulacaria afra - De Portulacaria groeit al eeuwen in Azië maar wordt pas sinds kort naar het westen geëxporteerd. De jonge scheuten van de Jade boom zijn in het begin groen gekleurd maar verkleuren in de loop van de tijd naar rood.
• Ficus Retusa - Ficus retusa is een snel groeiende, groenblijvende, brede struik of boom . Komt van origine uit Maleisië. De gladde, lichtgrijze stam is vrij opvallend, kan uitgroeien tot maximaal 30cm in diameter.

Verzorging
Te weinig water zal de bladeren doen verdrogen en als het lang aanhoudt ook de sapstroom laten uitdrogen. Te veel water zorgt ervoor dat de wortels in de schaal gaan rotten en verzwakt de boom. Wanneer de grond droog is geef de boom dan wat water.  

Giftig
De bonsai is helaas wel giftig. Pas op met kinderen en huisdieren! 

Retourneren:
Is je plant niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Helaas is een plant een levend artikel en veel heen en weer reizen doet deze groene rakker niet veel goeds. Hierdoor kunnen wij deze helaas niet retour nemen.
Let op: mocht je plant gebreken vertonen kunnen we dit uiteraard wel oplossen. Stuur een mailtje naar onze toppers van de klantenservice of geef ze even een belletje. Zij staan altijd voor je klaar! 

Specificaties
Water geven Gemiddeld
Luchtzuiverend Ja
Zonlicht Gemiddeld
Voeden 1 Keer per maand
Huisdiervriendelijk Nee
Verpotten Om de 2 jaar
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?