Menu
Selecteer een categorie.

Gratis Beddengoedpakket

Bekijk alles

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Banken Lease

Bekijk alles

Bankstel leasen?

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, maar heb je liever niet de hoge aanschafkosten? Lease nu je bank vanaf 19,95 p/m.

2.5-zits banken leasen
3-zits banken leasen
Hoekbanken leasen

Bekijk alle lease bankstellen

bank-akron-vooraanzicht
Lease Bank Arkansas

Wintervoordeel

Bekijk alles

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids

Sierkussens

Bekijk alles

Bekijk alle sierkussens

Aan het laden...

Je hebt nog

Boxspringset Tobago

Boxspringset Tobago

Levertijd: 3 - 6 weken

Een boxspring is een hele uitgave en moet perfect bij jou en bij je slaapkamer passen. Deze boxspring met luxe hoofdboard zorgt ten eerste voor een chique uitstraling!

2799

1299

In winkelwagen

Informatie

LET OP: De koudschuimen topper (op de foto een splittopper, maar het is een normale topper) is compleet wit, niet meer gestoffeerd zoals op de foto!

Een boxspring is een hele uitgave en moet perfect bij jou en bij je slaapkamer passen. Deze boxspring met luxe hoofdboard zorgt ten eerste voor een chique uitstraling!

Het boxspringmatras met pocketveren
Deze boxspring heeft heerlijk pocketveren matrassen; deze hebben een (groot) aantal veren aan de binnenzijde van het matras die het gewicht van de gebruiker dragen. Inmiddels is de pocketveer niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers.

De pocketveer wordt zo genoemd omdat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruikt van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij heerlijk ongestoord kunt blijven slapen ’s nachts.

Pocketveringmatrassen beschikken over een holle kern. Deze holle kern maakt het mogelijk dat de matras optimaal verlucht, met als resultaat dat een gebruiker minder hinder ondervindt van geurtjes of vocht. Om deze reden is een pocketveringmatras een ideale keuze voor een slaper die ’s nachts veel transpireert.
Door de holle kern is tevens de hygiëne van een pocketveer erg goed. Bacteriën zijn dol op warme en vochtige plekken, hetgeen niet te vinden zijn in een pocketveer.

Er zitten 275 veren per m2 in deze matrassen verwerkt.

Deze boxspring wordt geleverd met 2 gestoffeerde pocket matrassen met daarbij een 2x 4cm afdekking van koudschuim. Daarnaast heeft dit matras ook een losse topper welke wordt geleverd. De topper is anti-allergisch en 9 cm dik.  

Ventilatie
Een pocketmatras is koel en ventileert goed. Hierdoor is een pocket matras zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren.

Afmetingen
De pocket box is 30 cm hoog, dit is de box waar het matras op ligt. Het matras zelf is 20 cm hoog en heeft hierbij 2x een 4cm koudschuim afdekking. De losse topper is gemaakt van koudschuim en heeft een afmeting van 9 cm hoog. Het hoofdboard heeft een totale hoogte van 120 cm en is 10 cm diep. De poten zijn 12 cm hoog en 4 cm in doorsnede.

Montage
Montage inbegrepen

Garantie
Er geldt op deze boxspring 5 jaar fabrieksgarantie.

Levertijd & Levering
Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.
Standaard montage + verzendkosten voor slechts €30,- in totaal!

Aanvullende informatie

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Materiaal

Stof

Diepte

200/210 cm

Hoogte

65 cm

Belasting

130 KG

Beschikbare kleuren

Antraciet

Incl. Topper

Ja

Incl. Matras

Ja

Opbouw

De 2 persoons sets bestaan steeds uit twee losse boxen (2 x 70 cm, 2 x 80 cm of 2 x 90 cm) en een matras + topper van 140, 160 of 180 cm.

Schrijf een beoordeling