Boxsprings 140x210 in verschillende stijlen

Een van de 140x210 boxsprings kopen? Een bijzondere maat, waarmee je kiest voor een extra lange twijfelaar. De boxspring in 140x210 zorgt ervoor dat je slaapt in een heel ruim 1-persoonsbed. Terwijl je er ook samen af en toe gebruik van kunt maken, waardoor we de breedtemaat ook wel kennen als een twijfelaar. Voldoende ruimte om regelmatig samen in te slapen, terwijl het een compact bed is voor in de rest van de slaapkamer. En extra lang uitgevoerd, waardoor het bed goed geschikt is voor iedereen van 1.85 meter en langer.

Bekijk de aanbiedingen voor onze boxsprings in 140x210, net als in de andere afmetingen die er beschikbaar zijn. Of kies een goedkoop bed bij ons uit de vaste collectie, omdat we de prijzen altijd al laag houden. Om een boxspring te kopen in de maat die je voor ogen hebt. Elektrisch verstelbaar met de hand te verstellen of zonder mogelijkheden om die omhoog en weer omlaag te zetten. Op die manier kies je voor een boxspring in 140x210, waarop je heerlijk ontspannen slaapt. En zonder dat je daar een te hoge prijs voor betaalt.

Bekijk alle boxsprings

Hoog kwaliteit materiaal 140x210 boxsprings

Je kunt met onze online boxsprings altijd rekenen op hoge kwaliteit materialen. Voor een degelijke keuze, waarop je heerlijk ontspannen in slaapt en ’s morgen fris zal ontwaken. Kijk bij de keuze voor een van de modellen bijvoorbeeld naar de lighoogte, die beschikbaar is in 61cm of in 65cm. Voor een hoger of een lager bed, met mooie luxe poten om het geheel netjes af te werken. En met een mooi hoofdbord, zodat het plaatje in de slaapkamer helemaal compleet is.

En zoek je niet naar een boxspring in 140x210, want gaat het je bijvoorbeeld om de grootste maat die er beschikbaar is? Dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de modellen in 240x220cm. Op die manier is het bed extra lang en heb je de beschikking over de grootste breedte die er beschikbaar is. Voor een mooie boxspring, gewoon bij ons uit het online assortiment. Dat betekent dat we jouw bestellen voor een boxspring bed in 140x210 snel in orde kunnen maken, voor een vlotte verzending vanuit onze eigen voorraad.

140x210 boxspring kopen

Een 140x210 boxspring kopen? Dat kan meteen online. Bekijk de goedkope modellen bij ons uit de vaste collectie of gebruik een van de aanbiedingen. Voor een extra scherpe prijs, zodat je de boxspring in 140x210 goedkoop op de kop kunt tikken. En wil je wel graag in een mooi luxe bed liggen, maar daar liever pas voor betalen als je er daadwerkelijk op slaapt? Maak dan gebruik van lease. Op die manier betaal je maandelijks een scherp bedrag voor het bed waar je op ligt, zodat je dat niet meteen op voorhand hoeft af te rekenen. Je kunt een boxspring in 140x210 kopen op de manier die jij prettig vindt. Voor een goedkope keuze in de aanbieding of een van de andere modellen. Altijd goed van kwaliteit en daarmee een heel degelijke keuze. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag.