Boxsprings 120x220 in verschillende stijlen

Een van de 120x220 boxsprings kopen? Beschikbaar in diverse stijlen, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Voor een extra lang bed, dat bovendien lekker breed is uitgevoerd. De ideale keuze voor een 1-persoonsbed, bijvoorbeeld als je langer bent dan 1,85 meter. Op die manier heb je altijd voldoende ruimte om comfortabel te slapen en is er zelfs ruimte om af en toe een keer samen in het bed te liggen. Een boxspring bed in 120x220, waardoor je uiteraard ook de materialen kunt kopen om het bed net als in een luxe hotel mooi op te maken.

Je kiest met onze online bedden altijd voor hoge kwaliteit, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Een boxspring bed in 120x220, dat je gewoon online kunt kopen. Goedkoop bij ons in de aanbieding, net als vanuit de vaste lage prijzen waar je altijd op kunt rekenen. Op die manier zorgen we ervoor dat je daar niet teveel voor betaalt, terwijl je ondertussen een keuze maakt voor een lange levensduur. Op basis van lease of door het bed meteen online af te rekenen, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Bekijk alle boxsprings

Hoog kwaliteit materiaal 120x220 boxsprings

Je kunt met de 120x220 boxsprings online altijd rekenen op hoge kwaliteit. Beschikbaar in diverse kleuren, zodat je die af kunt stemmen op bijvoorbeeld de rest van het interieur. Bekijk daarnaast de verschillende lighoogtes, zoals in 61cm of in 65cm. Op die manier heb je de keuze uit meerdere modellen, waar je natuurlijk een set luxe poten bij uit kunt zoeken. Net als een mooi hoofdbord, dat aansluit bij de manier waarop je die in gedachten hebt. Voor een heerlijk bed met voldoende ruimte. Extra breed voor 1 persoon en extra lang, zodat je daar ook vanaf 1,85 meter aan lengte goed in kunt liggen.

Zoek je naast het boxspring bed in 120x220 ook naar andere modellen die er beschikbaar zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld de modellen in 180x210cm, om daar een goede keuze mee te maken. Of doe inspiratie op met de andere boxsprings die er beschikbaar zijn, zodat je daar alle kanten mee op kunt. De ideale keuze voor een groot bed of juist een compacter model, afhankelijk van hoe dat past in de slaapkamer en waar je zelf naar op zoek bent. Wij maken het je graag gemakkelijk, gewoon bij ons uit de eigen voorraad.

120x220 boxspring kopen

Je kunt online een 120x220 boxspring kopen. Dat betekent dat je met het boxspring bed in 120x220 altijd een goede keuze maakt, bijvoorbeeld dankzij de goedkope modellen die er beschikbaar zijn. In de aanbieding en vanuit de vaste collectie. Elektrisch verstelbaar, met handmatige mogelijkheden of als een regulier matras.

Maak gebruik van goedkope lease of reken het bed meteen af. Bepaal zelf hoe je voor de boxspring in 120x220 wilt betalen, waarna wij er vanuit onze eigen voorraad mee voor je aan de slag gaan. Zodat je het model snel in huis hebt, om heerlijk ontspannen op te kunnen slapen.