Boxspring leasen

Boxspring op afbetaling leasen

Je kunt tegenwoordig nog amper een slaapkamer binnenlopen zonder een boxspring tegen het lijf te lopen. Het bed met lattenbodem verdwijnt langzaam maar zeker uit beeld. Een boxspring oogt aantrekkelijker, luxer zelfs en slaapt ook comfortabeler. Bovendien is de instaphoogte ook een stuk handiger, zeker voor mensen die niet gemakkelijk in en uit bed stappen. Dus een boxspring is voor vrijwel iedereen zeker de moeite en het geld waard, alleen heb je het bij een kwalitatieve boxspring over minimaal €1000,- en dat bedrag wordt enkel hoger naarmate de details toenemen (elektrisch, met opbergruimte, stofferingkeuze, luxere poten e.d.). Als de aanschafprijs niet zozeer te hoog gegrepen is, maar het geld in één keer uitgeven niet de beste optie is, kan kiezen voor een boxspring op afbetaling de oplossing zijn. Een boxspring leasen via Dekbed Discounter is een boxspring op afbetaling zonder BKR-toetsing. Er is geen gedoe met lenen, rente en een BKR-registratie. Bovendien ben je geen eigenaar van de boxspring, maar heb je deze in bruikleen. Dus eventuele reparaties, onderhoud en service en nemen wij voor onze rekening.   

Hoe werkt een boxspring op afbetaling leasen bij Dekbed Discounter?

Natuurlijk zijn er vragen rondom dit hele proces en over hoe het in zijn werk gaat. Natuurlijk zijn er vragen rondom dit hele proces en over hoe het in zijn werk gaat. Neem de lease homepage als startpunt of lees hier op het gemak meer over hoe het werkt. Bekijk op deze pagina zo gewenst meteen welke boxsprings op afbetaling je/u bij ons kunt leasen en welke prijzen daar bij horen. Zijn er na het lezen nog steeds onduidelijkheden, vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een boxspring op afbetaling met de kwaliteit van een betrouwbare slaapexpert

Natuurlijk kan een boxspring op afbetaling leasen nog steeds een gevoel van behoedzaamheid opwekken. Het blijft een groot bedrag, dat je uiteindelijk toch uitgeeft, zij het geleidelijk. Ten eerste kunnen we zeggen dat Dekbed Discounter al jarenlang een betrouwbare partij en inmiddels zelfs expert is geworden op slaapgebied. Hier bedoelen we niet alleen mee dat we kwalitatieve beddengoedproducten en dus boxsprings verkopen, leveren en monteren, maar dat we ook veel ervaring hebben met de bijbehorende klantenservice. Wanneer onze klanten ergens tegenaan lopen, soms ook onverwachts, dan valt er met ons altijd te praten. Dekbed Discounter wil juist kwalitatieve producten toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en dus moet een boxspring op afbetaling leasen een plezierige optie zijn, geen strop.

Ruime keuze boxsprings
Er is bij ons ruime keuze uit een gevarieerd assortiment kwalitatieve boxsprings. Uiteraard 1-persoons en 2-persoons boxsprings, elektrische boxsprings en extra lengte. U of je zult merken dat de prijzen bovendien onze webshopnaam waarmaken. Aanbiedingen en vaste prijsverlagingen zijn geen uitzondering. Vooral dankzij onze slimme bedrijfsvoering, waarmee we zelf veel (onnodige) kosten besparen. Doordat onze bedden al scherp geprijsd zijn, werkt dat aangenaam door in de maandprijs van een boxspring op afbetaling leasen. Kosten die we zelf niet hebben, hoeven we immers ook niet te ondervangen en dus betaalt u/betaal jij als klant minder voor het betreffende product. Een boxspring op afbetaling leasen en zorgeloos kunnen slapen als een roos? Daar zetten wij 100% op in.  

Vast, laag maanbedrag over lange termijn

Wat zo aantrekkelijk is aan de mogelijkheid op een boxspring op afbetaling te leasen, is dat de aanschafwaarde van de splinternieuwe boxspring niet in één keer afgetikt hoeft te worden, maar u/je die over lange termijn via een vast, laag maandbedrag gespreid betaalt. Bij een boxspring op afbetaling leasen ben of wordt in deze periode van afbetaling geen eigenaar ervan. Dat klinkt enerzijds wellicht juist onaantrekkelijk, maar in praktijk betekent het dat u of je ook niet verantwoordelijk bent voor onderhoud en reparatie ervan. Dat nemen wij voor onze rekening. Dus als er in alle redelijkheid iets aan de hand is met de boxspring, komen wij helpen en het oplossen.  Zoals eerder vermeld is service en meedenken ook onderdeel van onze taak en wens als betrouwbare aanbieder met expertise, dus neem uiteraard gerust contact met ons op wanneer er zich een bepaalde situatie voordoet.

Boxspring op afbetaling zonder BKR toetsing of rente

Er zijn diverse aanbieders waarbij een boxspring op afbetaling zonder BKR toetsing niet mogelijk is en waarbij er ook rente om de hoek komt kijken. Dit is bij Dekbed Discounter niét het geval. Wij maken deze optie toegankelijk en prettig, met haalbare afspraken en goede service. Bij ons moet een boxspring op afbetaling zonder BKR toetsing juist een prettige, geruststellende ervaring opleveren, waarbij u of je kunt genieten van een spiksplinternieuwe boxspring, zonder dat hier financiële druk bij komt kijken. Daarom hebben we meerdere opties, waarbij je zo mogelijk en gewenst ook voor wat luxer kunt kiezen, maar waarbij de boxsprings met lagere maandbedragen nog steeds zeer kwalitatieve boxsprings zijn met vergelijkbare eigenschappen. Je kunt het boxspring op afbetaling zonder BKR toetsing leasen dus zo basic of uitgebreid maken als je/u zelf wil, op basis van de eigen wensen en financiële situatie.  

Goed matras bij gloednieuwe boxspring op afbetaling

Wat zo heerlijk is aan een boxspring op afbetaling leasen, is dat deze niet alleen mooi is en luxe zal ogen, maar ook gloednieuw is en voorzien van een matras dat je zelf hebt gekozen. Wat heb je immers aan een geweldig mooie boxspring, als je vervolgens geen kwalitatief matras en topper hebt? Matrassen zijn juist de basis van de slaapervaring en goede nachtrust. Dat is waar het lichaam op steunt en ligt, gecombineerd met een topper. Maar dat is een extraatje. Het eigenlijke matras zorgt ervoor dat er slaapcomfort en de correcte ondersteuning is. Er zijn behoorlijk wat verschillende soorten matrassen. Zodra je een boxspring op afbetaling gaat leasen bij ons, is door ons al een kwalitatief matras gekozen. Deze bevat een 7-zone of 9-zone pocketvering, wat onder normale omstandigheden garant staat voor uitstekende ondersteuning en dus lekker en goed slapen. U of jij hoeft enkel nog aan te geven of deze zacht, medium of stevig moet zijn. Slaap je samen met iemand en hebben jullie daarin allebei een andere wens? Dat is geen enkel probleem. De keuze voor het linker en rechter matras vult u of vul je namelijk afzonderlijk in. De topper die meegeleverd wordt, is gevuld met een van populairste materialen met de beste eigenschappen: koudschuim. Dus ook met een boxspring op afbetaling leasen kan ieder op zijn of haar helft heerlijk en correct ondersteund slapen.

Nieuw hoofdkussen kiezen en kopen?

Een boxspring op afbetaling leasen omvat een boxspring, hoofdbord, matras en topper en poten, maar een hoofdkussen is niet inclusief. Mocht het dus tijd zijn voor een nieuw hoofdkussen, dan kan onze voordelige webshop daar wellicht ook bij helpen. Het is niet eens zo enorm eenvoudig om het juiste hoofdkussen te kiezen, behalve als je of u al precies weet wat voor soort kussen de juiste match is. Als daarin juist nog wel wat verbetering mag komen, kunnen onderstaande links helpen om beter georiënteerd op zoek te gaan naar een nieuw, comfortabel en goed ondersteunend hoofdkussen.

Hoe kies je een nieuw kussen?

Beste kussen voor zijslaper, buikslaper en rugslaper

Het ideale hoofdkussen: tips over materialen en je slaappositie