Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Boxspring met Opbergruimte - Royal Storage

(3)
Levertijd

5-10 werkdagen

Maat
Voetbord
Montage
Aantal

899,-

1349,- adviesprijs

Of 299,67 in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Boxspring met Opbergruimte - Royal Storage

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boxspring, wil je natuurlijk niet alleen een bed dat er mooi uitziet. Je zoekt een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. De Royal Storage boxspring belichaamt deze combinatie perfect. Met zijn sublieme afwerking en moderne uitstraling is dit bed meer dan alleen een plek om te slapen. Het is een statement in je slaapkamer, dat ook nog eens bijdraagt aan een opgeruimde ruimte. 

Het geheim achter het comfort
Het eerste wat opvalt aan de Royal Storage boxspring, is het ongeëvenaarde comfort. Dit wordt bereikt door de combinatie van een multi-later pocketvering matras en de speciaal ontworpen comfortzones. Met 7 comfortzones wordt je lichaam op de juiste plekken ondersteund, waardoor je een optimale nachtrust ervaart.

De matras is ca. 25 centimeter dik en uitgerust met 300 pocketveringen per m². Deze veringen zijn individueel verpakt in anti-schimmel hoesjes, wat niet alleen zorgt voor hygiëne, maar ook voor een goede ventilatie en extra ondersteuning tijdens het slapen.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam volledig gewend is aan een nieuw bed? Dit is een normaal proces, aangezien je lichaam zich aanpast aan de nieuwe ondersteuning die het krijgt. De Royal Storage boxspring is ontworpen om dit aanpassingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stijlvol opbergen
Een van de unieke kenmerken van de Royal Storage boxspring is de handige opbergruimte. Dit is niet zomaar een extraatje; het is een doordacht ontwerp dat zowel gebruiksvriendelijk als ruimtebesparend is.

De opbergruimte is eenvoudig te openen met de transparante en stevige handvatten en dankzij het veermechanisme blijft het open staan, terwijl je spullen pakt of opbergt.

Afhankelijk van de grootte van de boxspring, varieert de opbergruimte van 840 tot 1080 liter. Dit betekent dat je niet alleen een comfortabele slaapplaats hebt, maar ook een slimme oplossing voor het opbergen van bijvoorbeeld beddengoed, kussens of seizoenskleding.

Een hoofd- en voetenbord dat indruk maakt
Bij de Royal Storage boxspring ontvang je een handgemaakt hoofdbord met een gecapitonneerd ontwerp. Dit luxe hoofdbord is niet alleen een blikvanger, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling en het gevoel van comfort. Het hoofdbord heeft een totale breedte van 183 centimeter en steekt aan beide kanten net iets uit, wat het bed een nog luxere uitstraling geeft.

Voor wie de luxe nog een stapje verder wil nemen, is er de optie om een voetbord in hetzelfde design als het hoofdbord te bestellen. Het voetbord is 70 centimeter hoog en 13 centimeter dik, waardoor het perfect aansluit bij de stijl en het comfort van de boxspring.

Oftewel...
De Royal Storage boxspring is niet zomaar een bed; het is een doordachte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Met zijn luxe uitstraling, comfortabele matras en slimme opbergruimte biedt het een oplossing voor iedereen die zijn slaapkamer naar een hoger niveau wil tillen. Of je nu een kleine kamer hebt en op zoek bent naar ruimtebesparende oplossingen, of je simpelweg wilt genieten van ongekend comfort en luxe, de Royal Storage boxspring voldoet aan al je wensen. Ontdek zelf het verschil en transformeer je slaapkamer in een oase van rust en stijl.

Montagekeuze + € 49,99
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Indien je kiest voor montage wordt de boxspring tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd. Uiteraard wordt dan ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen.

Kies je niet voor montage? Dan wordt de boxspringset geleverd tot over de eerste drempel op de begane grond. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice. Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 

Retour
Bij aankoop van een boxspring exclusief montage, dient deze ook zelf gedemonteerd te worden indien een retouraanvraag is gedaan.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box 840, 960 of 1080 liter opbergruimte
Aantal veren box N.v.t.
Kern matras Pocketvering
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper kern N.v.t.
Topper hoogte N.v.t.
Topper tijk N.v.t.
Hoogte hoofdbord 120 cm
Dikte hoofdbord 13 cm
Hoogte poten 12 cm
Hoogte box 30 cm
Hoogte matras 28 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting Tot 130 kg per persoon
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Montage Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte 68 cm
Inclusief TV Lift Nee
Extra lang Nee
Bekleding Stof
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (3)

Bed
Heerlijk die hoge instap, die opbergruimte en al jaren niet zo goed geslapen.

Kees

Fantastisch
Heerlijk hoge opstap, veel opbergruimte en heerlijk matras een aanrader😁

Danielle

boxspring
10

Roberto

    Laatst bekeken producten