Stoer dekbedovertrek - Stefan Grijs

  • Geplaatst op
  • Door Tim
  • 0
Stoer dekbedovertrek - Stefan Grijs

Afgelopen week heb ik een nieuw bed gekocht. Wat was ik blij met mijn nieuwe boxspring! Ik bedacht me echter al snel dat ik er nog lang niet was, ik had namelijk nog geen beddengoed! Daarop ben ik online gaan zoeken en kwam ik terecht bij Dekbed-discounter. De website zag er leuk en betrouwbaar uit en ik heb dan ook besloten om twee complete dekbedovertreksets aan te schaffen. Via deze review wil ik jullie graag laten weten hoe dat bevallen is!

Eén van de twee sets betrof de “Good Morning Stefan” set in de kleur grijs. Ik vond de print vrij speels maar toch stoer. Dekbedovertrekken met allerlei standaard teksten zijn niets voor mij, maar dit model beviel me des te meer! Ik bestelde de dekbedovertrekken en kreeg ze de volgende dag al via PostNL geleverd. Super fijn, mijn bed kwam namelijk slechts één dag later!

Bij het openen van het pakket viel me op dat het dekbedovertrek iets lichter was dan ik had verwacht. Dit is overigens niet erg, ik vind het een prima kleur, maar het viel me wel op! Verder was het dekbedovertrek precies zoals ik verwacht had en kwam hij overeen met de afbeeldingen in de webshop.

 

Het dekbedovertrek is lekker zacht, erg sterk maar zeker niet te dik. Ik ben blij dat de stof niet te dik is, aangezien ik het dan al snel warm krijg in bed. De eerste nacht onder het dekbedovertrek is dan ook prima bevallen! Na het wassen bleef de stof van het dekbedovertrek eigenlijk ongewijzigd, helemaal top dus! Hoe het strijken vergaat kan ik jullie helaas niet vertellen, ik ben immers een man! Ik strijk mijn beddengoed eigenlijk nooit.

 

Ik ben helemaal om! Als ik nog eens beddengoed nodig heb ga ik direct weer naar Dekbed-discounter. Je betaalt niet te veel, de producten worden de volgende dag al geleverd en de kwaliteit is prima! Ik was even bang dat de kwaliteit tegen zou vallen, maar dit was absoluut niet het geval. Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden