Luxe hotel linnen – Product tester

  • Geplaatst op
  • Door Robin
  • 0
Luxe hotel linnen – Product tester

Via dekbed-discounter mocht ik een dekbed naar keuze uittesten. Ik kreeg de keuze uit twee verschillende dekbedovertrekken waarvan ik zelf de kleur mocht kiezen. Ik heb gekozen voor de luxe hotel linnen Londen in kleur zand. Het bestellen ging heel erg m

Toen ik het pakketje thuis openmaakte was ik wel een beetje verbaasd over de kleur. Deze komt namelijk niet helemaal overeen met de kleur die ik zag op de foto toen ik mijn keuze maakte. Dit ligt volgens mij echt aan dit type dekbedovertrek. Ik heb namelijk al een keer eerder een dekbedovertrek gekocht en deze zag er precies zo uit als op de foto. Dit ging om het her side his side dekbedovertrek. Behalve de kleur was het dekbedovertrek precies zoals ik hem verwachtte.

Voor gebruik het dekbedovertrek gewassen

De stof van het dekbedovertrek is heel erg fijn. Het is een stevige stof en niet zo statisch. Het is een heerlijke stof die niet aan je vast blijft kleven, wat ik zelf erg vervelend vind. Ik heb het dekbedovertrek voor gebruik gelijk gewassen. Het dekbedovertrek kwam er wel gekreukeld uit maar dit was heel makkelijk weg te strijken. Verder is hij heel makkelijk te wassen.

Het dekbedovertrek ligt nu op een houten bed en daar staat de kleur niet mooi op, maar hij is bedoeld voor een andere boxspring, maar die moet nog binnen komen. Deze is antraciet van kleur en past daarom beter bij de kleur taupe.

Ik heb heerlijk geslapen onder mijn nieuwe dekbedovertrek! Ik zou zeker nog vaker bestellen bij dekbed-discounter en dit ook zeker aanraden aan andere mensen. Behalve dat de kleur heel erg afwijkt van het plaatje op de site, is het dekbedovertrek boven mijn verwachtingen.

Super bedankt dat ik de kans kreeg om een dekbedovertrek te testen!

Luxe hotel linnen product testReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden