Een dekbedovertrek met bloemen - Soft Flowers

Een dekbedovertrek met bloemen - Soft Flowers

Super gaaf om tester te mogen zijn bij Dekbed-Discounter. Ik heb mij dan ook meteen aangemeld toen ik erachter kwam dat ze op zoek waren naar testers voor dekbedovertrekken. Een paar weken later, kreeg ik het verlossende woord; ik mocht een dekbed testen. Helemaal blij.

Ik heb gekozen voor het dekbed ‘Soft Flowers’ in de maat 240x200, omdat ik gek ben op roze en op bloemen. Omdat ik erg veel werk en dus vaak van huis ben, heb ik ervoor gekozen om mijn bestelling bij een vriendin te laten bezorgen. Dit was voor Dekbed-Discounter geen enkel probleem en een dag later had ik het dekbed al in huis. Ik was super verrast, dat het zo snel werd bezorgd. Via de track and trace, die ik gestuurd kreeg per mail, kon ik mijn bestelling heel gemakkelijk blijven volgen. Super geregeld dus.

Na bezorging kon ik niet wachten om mijn dekbedovertrek uit te pakken. Het was trouwens heel netjes verpakt en de doos had de juiste afmeting voor de inhoud van mijn bestelling. Bij het openmaken viel de pakbon ook meteen op. Via de pakbon werd mij gevraagd of ik nog even wilde controleren of ik het juiste dekbedovertrek, in de juiste maat, had ontvangen. Super slim, dat voorkomt heel wat gedoe met retourneren als je pas achteraf er achter komt dat je de verkeerde maat hebt.

Zacht dekbedovertrek

Eenmaal uitgepakt zag ik dat de kleuren en de print helemaal overeen komen met de kleuren en de print op de afbeelding in de webshop. De stof is echt superzacht, niet te dik en toch erg sterk. Het lijkt erop dat dit wel een aantal jaar mee zal gaan.

Voordat ik kon gaan genieten van mijn eerste nacht onder dit mooie, zachte dekbedovertrek, wilde ik deze eerste even wassen. Niks is namelijk zo lekker als slapen onder een pas gewassen dekbedovertrek. 
Na het wassen zag ik dat de kleuren nog net zo fel waren en niet hadden afgegeven en dat terwijl ik redelijk warm was. Ook was het overtrek nog redelijk kreukelvrij, ook na het drogen. Heerlijk! Dat scheelt weer strijken. 

Nu kon ik eindelijk mijn bed opmaken. Het overtrek zit werkelijk als gegoten om mijn dekbed en kussens. Ik heb dan ook geslapen als een roosje, onder mijn mooie, nieuwe bloemendekbedovertrek. Ik ben erg blij met mijn bestelling en zal zeker vaker een bestelling doen bij Dekbed-Discounter. Het is gemakkelijk en de prijs-kwaliteit verhouding is super.
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden