Ademend dekbedovertrek - Love Moon

Ademend dekbedovertrek - Love Moon

Via mijn nichtje werd ik erop gewezen dat er product testers werden gezocht bij Dekbed-discounter. Na het productaanbod te hebben bekeken, heb ik gekozen voor het dekbedovertrek Love Moon. De verzending was zeer snel en alles werd netjes gecommuniceerd.

Aan de verpakking was niks op aan te merken en zag er prima uit. Als ik kijk naar het materiaal microvezel dan is dit een heerlijke gladde stof. Het is van prima kwaliteit en voelt fijn aan.

Daarnaast heeft dit product als eigenschap dat het vochtregulerend is. Ik had hier nog niet echt een beeld bij, maar na twee warme zomernachten begrijp ik wat hiermee wordt bedoeld. De stof absorbeert het vocht waardoor het lijkt dat je minder ligt te zweten.

Het fijne is daarnaast dat het voorbeeld in de webshop exact overkomt met het dekbedovertrek zelf. Vaak hoor je dat als je iets besteld dat het een enorme tegenvaller is en dat het totaal niet mooi is, maar dit was absoluut niet het geval! Het was precies zo als ik voor ogen had.

Heb het dekbedovertrek nu één keer gewassen, en is nog net zo mooi als ik het kreeg. Zowel de stof als de print. Strijken was ook totaal niet nodig. Dat scheelt weer!

Ik raad Dekbed-Discounter 100% aan. Ik heb totaal niks negatiefs ervaren aan het dekbedovertrek. Ontzettend blij mee!
  Ademend dekbedovertrek - love moon

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden