Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

De 10 leukste dekbedovertrekken bij Dekbed-Discounter

20 April 2022

De leukste dekbedovertrekken koop je bij Dekbed Discounter. Maar wat zijn nou de állerleukste? Met meer dan 500 dekbedovertrekken in ons assortiment is een top tien een haast onbegonnen werk! Dat is namelijk slechts 2% van het totale aanbod dekbedovertrekken in onze webshop. Er zijn er zóveel meer onweerstaanbaar leuk. Dus in deze top 10 stoppen we zoveel mogelijk neusjes van de zalm, maar als jij niets wilt missen om de allerleukste te vinden, doorloop dan alle mogelijkheden!

Geupdatet: 5 januari 2023.

Opvallend(st)e dekbedovertrekken per categorie

Zoals gezegd is dé top 10 niet te doen met onze uitgebreide webshop, dus we maken in ieder geval gebruik van categorieën. Dat helpt ook filteren, want wie van bloemenprints houdt heeft wellicht niets met effen, en een printje of dieren versus patronen is ook iets heel anders.

De mooiste effen kleuren

  1. De velvet dekbedovertrekken zoals deze taupe variant zijn zeer de moeite waard als je van allure houdt: dat beetje méér, weelderige luxe, als een hotelkamer. Goud, petrol, blauw of grijs, ze weten allemaal met gemak volle zalen te trekken. Je houdt je adem in. Wil je ze allemaal zien? Typ "velvet dekbedden" in bij de zoekfunctie rechts bovenaan de website.

  2. Effen kleuren en toch volop eruit springen, dat is wat de Jacquard dekbedovertrekken] bij uitstek doen. Door de opvallende, bewust kleine vouwtjes die samen een patroon vormen, glijden alle ogen er gewillig naartoe. Juist ook van dichtbij is het een boeiend schouwspel.

  3. Een satijnen dekbedovertrek is ook royaal van comfort en het sprankelt je letterlijk tegemoet.Deze flessengroene variant en dit rode exemplaar zijn meteen lekker gewaagd. Maar neutrale tinten als antraciet, de zilvergrijze of crème stralen enorme klasse uit.

De leukste dieren dekbedovertrekken

  1. In deze categorie kan Panda Po niet uitblijven. Panda's zijn toch van velen favoriet en bovendien een bedreigde diersoort. Door ze veelvuldig in onze slaapkamers te laten terugkomen, zijn er toch weer een beetje meer van!

  2. Wat een machtige dieren, tijgers. Dus als je weg bent van (wilde) dieren, is dit overtrek Mandala Tiger en Jungle Fever of Tiger Woods erg interessant.

  3. Een zwoele zomeravond in een tropisch oord, die vibe krijgt je slaapkamer met dit geweldige flamingo dekbedovertrek!

De leukste (vintage) dekbedovertrekken met bloemen

  1. Dit Hydrangea dekbedovertrek fopt onze ogen een beetje en dat vinden wij er zo leuk/uniek aan. Het zijn bloemen, maar dan met waterdruppels erop en door het kleurverloop word je haast op het verkeerde been gezet. Het doet ook denken aan de lucht me wolken, of de zee. Bloemen zonder meteen bloemen te schreeuwen, als het ware.
  2. Een boeket met bloemen krijg je met dit dekbedovertrek in de schoot geworpen. Het mooie aan dit exemplaar is dat het zwarte lekker donker mystiek is, waar het bloemenboeket enorm van afspat.
  3. Rustig pastel met felle kleuren, het komt samen in dit lila dekbedovertrek met bloemen. Rustgevend en krachtig bloemig tegelijkertijd. Lila Love is wat ons betreft exact de juiste naam ervoor.

De leukste dekbedovertrekken met tekst

  1. #Darum
    Met de humoristische en gevatte teksten van #DARUM! zul je lachend slapen. Ook visite of logees kun je er direct mee aan het lachen maken.

Stiekem de leukste prints

We kunnen het niet laten om óók nog enkele prints in het zonnetje te zetten. We hebben zelfs de patronen ook nog niet gehad. Zie je wel, tien dekbedovertrekken is geen doen. Houd je van panterprints? Dan hebben we meerdere gegadigden voor je:

-Leopard Green
-Stylish Panther Grijs en Stylisch Panther Bruin

In voor wat vrolijks? Dat kan met stippen en andere vormen, of lekker willekeurig:

De leukste kinderdekbedovertrekken

Op zoek naar grappige en leuke kinderdekbedovertrekken? Bekijk dan alle modellen voor peuter dekbedovertrekken speciaal voor de kleintjes.

Daarvan kunnen we al helemaal geen leukste kiezen: stuk voor stuk zijn ze geweldig voor elke kinderkamer!

Dekbedovertrek kopen

Je kunt online je dekbedovertrek kopen. Een van de grappige, leuke en funny modellen, net als de andere overtrekken die er beschikbaar zijn. Bekijk het uitgebreide assortiment en maak je keuze. We hebben de meeste dekbedovertrekken gewoon voor je op voorraad. We maken de bestelling en verzending in orde, zodat jij daar snel heerlijk onder in slaap kunt vallen.

Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

29,99

9,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Maak een keuze