De 10 leukste dekbedovertrekken bij Dekbed-Discounter

 • Geplaatst op
 • 0
De 10 leukste dekbedovertrekken bij Dekbed-Discounter

De 10 leukste dekbedovertrekken bij Dekbed Discounter

De leukste dekbedovertrekken koop je bij Dekbed Discounter. Met leuke teksten en bijzondere patronen, net als een verdeling in zijn ‘helft’ en haar veel grotere helft. Benieuwd naar de verschillende leuke dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn? Wij zetten ze voor je op een rij, zodat je leuke slaapkamer ideeën op kunt doen. Klaar voor? Daar komen ze!

 

De 10 grappigste dekbedovertrekken

 1. Lips & Tie
  Best wel subtiel en toch een van de leuke dekbedovertrekken bij ons uit de collectie. Tips & Tie, om heel duidelijk aan te geven waar hij en waar zij slaapt. Een mooi grijs dekbedovertrek uit onze collectie.

 2. Mr & Mrs Right
  Samen hebben jullie het natuurlijk altijd bij het juiste eind. Zorg met onze grappige dekbedovertrekken zoals de Mr en Mrs Right voor een beetje meer humor in de slaapkamer. Uiteindelijk weten we natuurlijk allemaal dat hij het hoogste woord heeft, maar dat zij het gelijk aan haar zijde kent.

 3. Big City Dreams
  Om weg te dromen bij de grootse plannen die je hebt, een van de leuke dekbedovertrekken die je bovendien op slaapkamer ideeën kan brengen. Big City Dreams voor prachtig kleurgebruik, met een grappige ondertoon. 

 4. Party Time
  Een van onze grappige dekbedovertrekken, waaraan je al aan de buitenkant kan zien wie waar ligt. Met het Party Time dekbedovertrek ligt hij in een strak pak, terwijl zij slaapt in een prachtige jurk. Met bijpassende kussens, waar de romantiek vanaf spat.

 5. Prince & Princess
  Een van de leuke en grappige dekbedovertrekken voor hem en haar, als ware prins en prinses. Val samen als een roos in slaap onder het Prince & Princess dekbed, in stijlvolle kleuren voor een mooie slaapkamer.

 6. Bunny
  Heel grappig en goed geschikt om je vriend of man volledig mee te verrassen. Een van de funny dekbedovertrekken, waarmee jij laat zien hoe gek je bent op schattige dieren zoals de Bunny.

 7. Let’s stay in bed
  Romantiek en warmte met een van onze leuke dekbedovertrekken. Waarmee je aangeeft dat je graag nog even lekker lang in bed blijft liggen. Een mooi rood dekbedovertrek met een grappige tekst, klaar om heel de dag lekker rustig aan te doen.

 8. Mijn helft en jouw helft
  En natuurlijk mag deze niet ontbreken tussen de funny dekbedovertrekken. Het dekbed waarmee je aangeeft hoe jullie het bed bijna eerlijk verdeeld hebben.

De grappigste dekbedovertrekken voor kinderen

En op zoek naar grappige dekbedovertrekken voor de kinderen? Bekijk dan onze leuke modellen speciaal voor de kleintjes. Om ze als een prinses of als een stoere Piet Piraat in slaap te laten vallen.

 1. Slapen als een prinsesje
  De prachtig sierlijke tutu van een prinsesje, voor een heerlijke nachtrust in mooi roze. Een van onze leuke kinderdekbedovertrekken, met leuke slaapkamer ideeën voor de kinderen. Bekijk het Jolijn dekbed voor een prinses of een mooie ballerina dekbedovertrek.

 2. Slapen als Piet Piraat
  Stoer als Piet Piraat, voor dromen van gave avonturen. Schip Ahoy met de leuke kinderdekbedovertrekken. Een mooie overtrek die het laat lijken of je kleine zelf een piraat is

 

Dekbedovertrek kopen

Je kunt online je dekbedovertrek kopen. Een van de grappige, leuke en funny modellen, net als de andere overtrekken die er beschikbaar zijn. Bekijk het uitgebreide assortiment en maak je keuze. We hebben de meeste dekbedovertrekken gewoon voor je op voorraad. We maken de bestelling en verzending in orde, zodat jij daar snel heerlijk onder in slaap kunt vallen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden