Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Cadeautips voor moederdag: 4 tips om je moeder in de watten te leggen

16 October 2018

Cadeautips voor moederdag: 4 tips om je moeder in de watten te leggen

Leuke cadeau’s voor mama’s. Dekbedovertrekken, baddoeken, sierkussens en tekstbordjes. Inspiratie opdoen om je moeder te verwennen.

Letterlijk in de watten leggen, bijvoorbeeld met een leuk dekbedovertrek voor moederdag. Moeders hadden ervan om lekker verwend te worden en daar is moederdag natuurlijk het best voor geschikt. We zetten een paar leuke moeder cadeau tips voor je op een rij, waarmee je ervoor zorgt dat je heel goed laat blijken hoe blij je bent met jouw moedertje.

Actie: Gratis McGregor Dekbed

Het ideale moederdagcadeau is lekker creatief, zorgt ervoor dat ze zich met zachtheid kan omringen of zorgt er thuis voor dat het meteen gezellig wordt. De cadeaus voor mama’s zorgen er op die manier voor dat ze zich heerlijk kan laten verwennen, want op moederdag hoeft zij natuurlijk even niets te doen.

Dekbedovertrek voor moederdag

Genoeg over moederdag en verwennen, tijd voor de eerste cadeautip die je goed kunt gebruiken: het dekbedovertrek. Bekijk online de verschillende dekbedovertrekken, waarmee je de keuze hebt uit allerlei leuke kleurcombinaties en materialen.

Tip: het microvezel dekbedovertrek is een goed alternatief voor de overtrekken van katoen, die bovendien minder hoeven te kosten. Je moeder volledig in de watten leggen? Kies dan voor de luxe uitstraling van flanel of satijn: je heb online de keuze uit diverse materialen.

Het dekbedovertrek is een leuk cadeau voor moederdag, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat ze daar dag in, dag uit plezier van zal hebben. Kijk goed naar het interieur van de slaapkamer en speel daar handig op in of zorg voor een bijzonder contrast. Met de cadeau’s voor mama(’s) val je hoe dan ook goed in de smaak.

Cadeau voor moederdag: baddoeken en sierkussen

Door met de volgende cadeautips voor moederdag, bijvoorbeeld als ze net een nieuw dekbedovertrek heeft of je haar op een andere manier wilt verrassen. Bekijk bijvoorbeeld de baddoeken bij ons uit de collectie.

Met de baddoeken zorg je er bijvoorbeeld voor dat ze zich letterlijk in de watten kan laten leggen. Ze zijn heerlijk dik en zacht en bovendien beschikbaar in verschillende kleuren. Ga je voor creme, voor wit of wellicht voor donkerbruin? Met deze cadeau’s voor mama’s kun je eigenlijk nooit een misser maken, want nieuwe handdoeken kunnen we altijd gebruiken. Het is een ideaal moederdag cadeau, omdat de kast eigenlijk altijd plaats biedt aan een nieuwe set.

En zit je graag met je moeder op de bank of houdt ze ervan om de slaapkamer gezellig in te richten? Dan zijn de sierkussens bijzonder goed geschikt. Het zijn de handige cadeautips voor moederdag, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je haar iets cadeau kunt doen dat ze zelf enorm zal waarderen. Met de kussentjes breng je eenvoudig een leuk contrast aan op de bank of op bad. Durf jij het iets gewaagder te kiezen dan je moeder normaal gesproken misschien zou doen?

Tekstbordjes als moederdag cadeau

Tenslotte is het een goed idee om onze tekstbordjes te bekijken, ook die vormen een leuk cadeau voor moederdag. Het zijn deze cadeautips voor moederdag waarmee je het in huis gemakkelijk gezellig en sfeervol maakt. Je moeder zal trots op je zijn dat je haar zo goed kent en dat je weet wat ze leuk vindt om te krijgen.

Met de tekstbordjes voor thuis zorg je eenvoudig voor meer sfeer in de woonkamer, de slaapkamer of een van de andere ruimten in huis. Je kunt ze op verschillende plekken kwijt, waarmee je er direct voor zorgt dat het daar net even warmer aan zal voelen.

De verschillende cadeautips voor moederdag kun je uiteraard gewoon online bestellen, daar hoef je de deur natuurlijk niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om online een keuze te maken uit de verschillende cadeau’s voor mama’s. Het is moederdag op 14 mei 2017, dus zorg ervoor dat je ruim op tijd je bestelling doet. Bestel je moederdag cadeau’s bij voorkeur voor de 11e, zodat we de verzending voor je in orde kunt maken en je niet afhankelijk bent van de bezorging door PostNL. Mocht er dan was misgaan dan weet je toch zeker dat jij het cadeau voor je mama op tijd in huis hebt.

En heb je onze cadeautips voor moederdag gebruikt en werd ze heel blij van haar cadeau? Dan horen we dat natuurlijk graag van je. Laat het ons weten welke tip jij hebt gebruikt en hoe je jouw moeder daarmee op een leuke manier hebt verrast, wellicht dat we die tip dan volgend jaar ook met de anderen kunnen delen.

Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

29,99

9,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Maak een keuze