Blog

Het ideale hoofdkussen: tips over materialen en jouw slaappositie

  • Geplaatst op
  • 0
Het ideale hoofdkussen: tips over materialen en jouw slaappositie

Het ideale hoofdkussen bevat vulling met een voor jou prettig materiaal en biedt de juiste ondersteuning voor jouw slaappositie. Het zijn de twee belangrijkste eigenschappen om op te letten. Kies aan de hand van de vulling en het type, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat het hoofdkussen goed bij je past en je daar heerlijk op in slaap valt.

De voorjaarsschoonmaak: zo houd je je dekbed schoon en fris

  • Geplaatst op
  • 0
De voorjaarsschoonmaak: zo houd je je dekbed schoon en fris

De zon maakt overuren en de temperatuur loopt niet zelden op tot boven de 20 graden. Dat betekent dat het weer tijd is voor het terras en een lekker drankje. En tegelijkertijd, gehaat en geliefd: de voorjaarsschoonmaak!
Zodra het voorjaar aanbreekt begint het bij de één te kriebelen om alles weer een keer goed schoon te maken en fris het fijne weer in te gaan, terwijl de ander er als een berg tegenop ziet en liever nog een extra drankje doet op het terras. Wij maken het je dit jaar gemakkelijk met onze tips voor de voorjaarsschoonmaak, bijvoorbeeld om je dekbed schoon en fris te houden.
Tip: De schoonmaak stiekem nog even uitstellen of jezelf straks belonen voor je goede inzet? Bekijk dan onze leuke dekbedovertrekken en zoek een lekker zomers model uit.

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!