Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Vakantiegeld: onze Nieuw-matras-kopen-top-3

02 June 2022

 • Heeft jouw matras zijn beste jaren gehad en is het comfortniveau al lang niet meer wat het geweest is? Heb je tot nu toe niet de financiële middelen gehad om het te vervangen? Dan is een eenmalige investering van jouw vakantiegeld een uitstekende manier om weer jaren vooruit te kunnen en opnieuw te genieten van een welverdiende nachtrust.

  Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je!

  Met zoveel opties om uit te kiezen, kan een nieuw matras kopen overweldigend zijn. Dit geldt vooral als jij rug- of nekpijn hebt.
  rugpijn
  Het juiste of verkeerde matras kan het verschil maken tussen je de hele dag goed voelen of pijn hebben. Daarom hebben wij een top drie voor je opgesteld, met daarnaast nog een bonusartikel, waar je met name deze zomer veel profijt van zult hebben.

  Vijf tekenen dat jouw matras aan vervanging toe is

  ● Je voelt je ongemakkelijk als je gaat liggen en je wordt vaak moe wakker, of hebt last van pijntjes.
  ● Je ziet zichtbare gebruikssporen op jouw matras. Er is sprake van verzakking, of je merkt kuilen op.
  ● Je hebt geprobeerd het te draaien of om te draaien, maar het mocht niet baten. Het voelt nog steeds niet prettiger.
  ● Je hebt last van allergieën en hebt het matras al lang. Als je geen beschermende, allergie verminderende hoezen gebruikt, kan huisstofmijt een probleem vormen. Zelfs de schoonste bedden kunnen huisstofmijt hebben. Er zijn andere manieren om het huisstofmijtprobleem aan te pakken, maar het helpt om te beginnen met een schoon, mijtvrij matras.
  Allergie
  ● Je bent ouder dan 40 jaar en slaapt al zo'n 7 jaar op hetzelfde slaapoppervlak. Het menselijk lichaam is met het ouder worden gevoeliger voor drukpunten. Drukpunten kunnen leiden tot woelen, draaien en verstoorde slaap, wat slecht kan zijn voor jouw algehele welzijn.

  Onze Nieuw-matras-kopen-top-3

  1. Matras Oxford - Pocketvering met koudschuim

  Dit comfortabele koudschuim matras bestaat uit 7 luxe comfortzones. Deze zachte zones zitten onder andere op schouder- en heuphoogte, waardoor de wervelkolom recht wordt gehouden. De pocketveren worden afgedekt door een dikke laag koudschuim wat zorgt voor een goede verdeling van het lichaamsgewicht.
  koudschuim oxford
  Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal__ zeer goed ventileert en goed vocht opneemt__. Door deze open celstructuur voelt een matras met koudschuim niet warm aan. Een ander groot voordeel van dit materiaal is het vermogen van het matras om zich aan te passen aan het lichaam om voldoende ondersteuning te geven waar dit juist nodig is. Ook biedt koudschuim de beste progressieve tegendruk(hoe meer je het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft). Met andere woorden: enorm veel ondersteuning en ook een zeer lange levensduur.

  2. 3D Infinity pocketmatras NASA

  Het 3DInfinty Pocketmatras NASA is een zacht tot medium matras met een perfecte ondersteuning. Het matras is 15 cm hoog en is geschikt voor een gewicht tot 110 kg. Het matras heeft een pocketveren kern (300 veren per m²), opgebouwd uit 7 ergonomische zones. Die zones vormen de belangrijkste lichaamsondersteuningspunten.
  3D pocketmatras
  Doordat het NASA traagschuim zich naar de contouren van je lichaam vormt, voelt het bijna vloeibaar aan. Jouw lichaam wordt goed ondersteund zonder drukpunten. Traagschuim heeft namelijk een drukverlagende eigenschap. Het risico van doorliggen, wanneer het matras lange perioden achtereen intensief gebruikt wordt, is kleiner. Hierdoor zijn traagschuim matrassen geschikt voor mensen met gewricht- of rugklachten. Dankzij de open celstructuur ventileert traagschuim uitstekend en is er sprake van een zeer goede vochtregulatie. Houd er wel rekening mee dat traagschuim niet meteen terugveert, dit maakt omdraaien en overeind komen iets lastiger.

  3. Deluxe Matras King

  Dit luxe pocketvering matras is een echt Nederlands kwaliteitsproduct en daarmee een verrijking voor elke slaapkamer. Eén van de beste eigenschappen van dit pocketvering matras is het uitstekende ventilerende vermogen. Omdat het zo goed ventileert is het matras koeler en droger dan een gemiddeld matras. Daarnaast biedt het King matras veel comfort en steun.
  pocketvering matras
  Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in zakjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning.

  Verkoeling voor in de zomer

  Een nieuw matras zal zeker helpen deze aankomende zomer. Zeker een goed ventilerend, verkoelend matras, maar zodra er sprake is van aanhoudende hitte of hittegolf is er grof geschut nodig: een mobiele airconditioner houdt jou en je hoofd koel!

  Smart mobiele airco tot 22 m²

  Een airconditioner is letterlijk heerlijk idee als het warm of heet is. Een smart airco is eenvoudig op afstand te bedienen met je smartphone via de handige Smart Life App. Je kunt, in tegenstelling tot een aircooler, de gewenste temperatuur instellen. Binnen zeer korte tijd kun je een warme ruimte laten afkoelen met enkele graden of meer. Programmeer de mobiele airco dusdanig dat je bij thuiskomst een heerlijk, koel huis hebt, of meteen als je opgestaan bent. Ga je slapen en wil je niet dat hij 's nachts nog aan staat? Stel dan eenvoudig de timer in of stel de slaapmodus in. Tot slot heeft een mobiele airco tegenwoordig vaak een zeer efficiënt verbruik (energieklasse A), waardoor je hem met een gerust hart langer aan kunt laten staan, ook in deze onzekere tijden. Ook een aircooler is een optie.

  Een goede nachtrust kan je klaarstomen voor de rest van de dag. Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan met een oud matras of één die niet geschikt is voor jouw lichaam. Daarom hopen wij we dat je inspiratie haalt uit onze-nieuw-matras-kopen-top-3 en dat je snel weer kunt genieten van een ontspannen en met name comfortabele nachtrust. Indien je geen airconditioner hebt, raden wij je aan om er op tijd bij te zijn, want in de meeste gevallen zijn ze moeilijk verkrijgbaar óf heel duur als de hittegolf eenmaal begonnen is. Namens ons, alvast veel slaapplezier!

  TerugMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

All Year Hoofdkussen

All Year Hoofdkussen

39,99

7,99

All Year Dekbed

All Year Dekbed

39,99

14,99

2-PACK Luxe Molton kussenslopen

2-PACK Luxe Molton kussenslopen

14,99

9,99

Maak een keuze