Ledikanten

Ledikanten met en zonder matras in een- en tweepersoons. Ook hoogslapers en bureabedden! Bijna alle modellen
binnen 1 week leverbaar!
Artikelgroep
Materiaal
Breedte
Lengte
Kleur
Soort
Prijs
Min: €0 Max: €1000

Ledikanten met en zonder matras in een- en tweepersoons. Ook hoogslapers en bureabedden! Bijna alle modellen binnen 1 week leverbaar!

Tweepersoons bed

Je bed moet 15 cm langer zijn dan de langste persoon die erin slaapt. Het bed moet niet te groot zijn om in de kamer te passen en de persoon die er in moet slapen moet perfect passen, zonder dat zijn voeten naar buiten hangen. Een standaard tweepersoonsbed (140 cm) geeft elke persoon slechts 69 cm ruimte, wat smaller is dan een eenpersoonsbed.

Bedframe

Een bed is goed voor je als het een goed bedframe heeft. Een groter bed heeft een dubbele veereenheid, ondersteund door een centrale rail. Een geveerde lattenbodem heeft gebogen houten lamellen, meestal gemaakt van beukenhout, die in het frame zitten. Als je een compleet nieuw bed nodig hebt, kunt je een bed aanschaffen met een pocket verings matras en een geveerde lattenbodem of een geveerde houten bedbodem om nog meer steun en comfort toe te voegen.

Ledikanten

Je kunt je bed gemakkelijk van de ene plaats naar de andere verplaatsen, omdat het bed een compacte basis heeft die uit twee delen bestaat en die toegankelijk is via alle krappe ruimtes in je huis. Het bed is geen meubel dat vaak worden vervangen. Hoewel boxspring bedden enigszins duur lijken in vergelijking met andere bedden, doet je bij het aanschaffen van een boxspring bed een goede investering omdat ze jarenlang meegaan. Bovendien laten ze jou en je partner toe om rustig te slapen, omdat de matrassen een extreem hoog niveau van onafhankelijke ondersteuning bieden om te voorkomen dat je in elkaar stort wanneer je 's nachts beweegt. Het type boxspring bed dat u kiest, hangt grotendeels af van je persoonlijke voorkeur qua stijl en comfort. Scandinavische boxsprings omvatten bijvoorbeeld de geveerde basis en de specialistische geprofileerde doorgestikte matrashoes met coolmax-technologie, die helpt om je lichaamstemperatuur gedurende de nacht op een constant koel niveau te houden.

Bedbodems

Een bed is een belangrijk onderdeel van je slaapkamer en moet een aanvulling zijn op de inrichting van de kamer. Als je een metalen bed koopt, probeer dan altijd te zorgen dat er geen gevaar is voor snijwonden of schade veroorzaakt door scherpe hoeken van het bed. Er zijn brede selecties van metalen bedden op de markt. Metalen bedden van goede kwaliteit zijn sterker en gaan langer mee.

Matrassen

Als je je ongemakkelijk voelt op je matras, moet je een nieuwe matras kopen. Zorg er altijd voor dat de matras niet te zacht of te hard is, want een te harde matras zal druk uitoefenen op je rug en een te zachte matras kan je ruggengraat niet uitgelijnd houden. Matrassen zijn ook ontworpen om goed geventileerd te worden, dus zelfs op de warmste nachten nemen matrassen lichaamswarmte en vocht op, zodat je elke nacht kunt genieten van het slapen op een frisse matras. Een goed matras is degene die je helpt om een ​​goede nachtrust te hebben en we voelen ons verfrist na het slapen. Matrassen van de beste kwaliteit houden je wervelkolom op één lijn en verminderen de rugpijn.

De ondergang van de bedbodems

Ongeacht of je op zoek bent naar frames of gewoon geld wilt besparen, het zou verstandig zijn om naar zo veel mogelijk opties te kijken. Daarom kan een bedframe veel meer de voorkeur hebben voor allergie of astma-patiënten. Een metalen bedframe geeft die antieke look aan je slaapkamer terwijl een lederen bed verfijning en klasse uitstraalt. Goedkope metalen bedframes zijn verkrijgbaar in de markt in een verscheidenheid aan vormen, ontwerpen, kleuren en maten.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
incl lattenbodem Exclusief matras
Alice - Eenpersoonsbed
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
incl lattenbodem Exclusief matras
Amori - Eenpersoonsbed
incl lattenbodem Exclusief matras
Amori - Kajuitbed
incl lattenbodem Exclusief matras
Amori - Kajuitbed
Pagina 1 van 5
1 2 3 4 5