Hoekbank Siero

 

Bank Garda

Hoekbank Ted

Bank Graydon

Sofa

De een gebruikt het woord bankstel, de ander een bank en weer een ander zegt sofa tegen het populaire zitmeubel dat in elke woning over de hele wereld te vinden is. De Engelsen zeggen take a seat, maar hier in Nederland zeggen we ga zitten op onze sofa. Woorden afkomstig uit het Engels worden steeds vaker vermengd met Nederlandse woorden. We gaan het dus over een sofa hebben waar je lekker in kunt zitten, die comfortabel is en waar je graag zoveel mogelijk tijd op door wilt brengen. Want zit in je in een sofa of op een sofa? Hoe dan ook onze sofa’s zijn door ons uitgekozen op basis van hun kwaliteit en comfort. Een slechte keuze maken is dan ook vrijwel uitgesloten. Het enige wat je nu nog even moet bedenken is het type stof en de kleur die je mooi vind. Mocht je hier zelf ook niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, chatten of mailen.

Bekijk alle stoffen banken

Seats and sofa

We verkopen zowel seats als sofa’s in allerlei verschillende uitvoeringen waar je heerlijk op kunt zitten en relaxen. Een sofa ook wel fauteuil genoemd is een bank waar je alleen of met meerdere personen tegelijk op kunt zitten. Met een chaise longue gedeelte links of rechts kun je zelfs heerlijk liggen of slapen op je nieuwe sofa. Wanneer je een hoek sofa koopt of least dan kun je afhankelijk van de afmeting met meerdere mensen tegelijk liggen. Ideaal als je een gast in huis hebt die blijft logeren. De meest hoek sofa’s zijn groot genoeg om met minimaal 2 personen op te liggen, maar check wel even zelf de afmetingen van de sofa om er zeker van te zijn dat de sofa voldoende ruimte biedt.

Sofa bed

Zoals we hierboven al hebben uitgelicht kun je indien de sofa groot genoeg is deze ook gebruiken als een bed. We noemen dit ook wel een sofa bed. Er zijn leren en stoffen sofa’s in de kleuren, wit, zwart, grijs, bruin, cognac, groen, rood en nog veel meer. Daarnaast hebben we onderhoudsvriendelijke sofa’s in een velours stof waar de vlekken met een vochtige doek makkelijk van af te vegen zijn. Naast deze stof hebben we ook sofa’s uitgevoerd in een weefstof van hoge kwaliteit. Ben je geen fan van stof? Geen enkel probleem probeer onze lederen sofa’s die rust en comfort bieden tegen een vast laag maandbedrag.