Gerelateerde categorieën

Banken
Antraciet leren bank
Grijze Stoffen bank
Leren bank cognac

Cognac leren bank

Leren banken zijn over het algemeen verkrijgbaar in dezelfde kleuren als stoffen bankstellen. Toch zijn er sommige kleuren die niet zo gangbaar zijn in stof als in leer. Een voorbeeld van een kleur die vaker voorkomt bij lederen banken is cognac. Deze kleur komt het beste tot zijn recht bij leer. Andersom komt het ook voor dat bepaalde kleuren stoffen banken populairder zijn dan wanneer ze in leer uitgevoerd zouden zijn. Denk hierbij aan de kleur lichtgrijs.

Bekijk alle leren banken

Cognac bank

Ga je voor een matte stoffen leren cognac bank of ga je liever voor een glanzende cognac leren bank. De wijze waarop het leer wordt behandeld is van invloed op het feit of een leren bank glanst of niet. We raden je aan om een onderhoudspakket voor leer aan te schaffen wanneer je een leren bank koopt of least. Er zijn diverse soorten onderhoudspakketten voor leer waar je uit kunt kiezen. Onze klantenservice medewerkers adviseren je graag over welke producten je het beste kunt gebruiken.

Lederen bank in de kleur cognac

Een rundleren bank is kwalitatief gezien het neusje van de zalm. Varkensleer daarentegen is van mindere kwaliteit en wordt derhalve niet vaak gebruikt voor de productie van een lederen bank in de kleur cognac. Voor andere kleuren leren banken wordt varkensleer ook niet dikwijls gebruikt. Een bank is een forse investering die je maar een paar keer in je leven doet. Kies daarom voor kwaliteit wanneer je een nieuwe leren bank gaat kopen of leasen. Onze banken gaan minimaal 5 jaar mee.

Onderhoud van leren banken

Leer is een natuurproduct dat beschadigingen kan hebben. Denk dus niet gelijk aan een mankement aan het leer wanneer je een oneffenheid ziet. Oneffenheden aan het leer kunnen komen door natuurlijke bewegingen van het dier waardoor hij over de grond schuurt of tegen een prikkeldraad hek aan komt waardoor er krassen op het leer ontstaan.

Vlekken op leren banken

Vlekken verwijder je eenvoudig van een leren bank met een droge of natte doek. Zelfs wanneer je met rode wijn morst over een witte leren bank dan moet dit geen zichtbare vlekken achterlaten. Een leren bank is daarom ideaal voor wanneer je kleine kinderen hebt die af en toe met limonade of andere vloeistoffen knoeien. Bekijk ons complete assortiment cognac banken of andere kleuren leren en stoffen banken en bestel online of maak direct een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Gouda.

Herstel

Filteren

  • Soort Bank
  • Kleur 1
Herstel filters
Herstel

Sorteren

4 van 4 producten bekeken