Menu
Selecteer een categorie.

Gratis Dekbed actie

Bekijk alles

Gratis Dekbed

Gratis Dekbed actie!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis luchtig All Season Dekbed ter waarde van € 139.95 bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Aan het laden...

Bananenplant - Set van 2

Bananenplant - Set van 2

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Een plant is toch altijd goed in een woon- of slaapkamer? Door de luchtzuiverende eigenschap is deze plant een perfecte toevoeging aan je ruimte!

29,95

19,95

In winkelwagen

Informatie

Haal de tropen in huis! Deze prachtige plant wordt ook wel Musa Oriental Dwarf genoemd. Deze banaan-soort groeit een stuk minder hard dan de tuinbanaan. Gelukkig maar! Anders stond deze binnen een jaar tot je plafond! Deze groene celebrity is regelmatig op instagram of pinterest te vinden! 

De Bananenplant heeft de fijne eigenschap dat deze licht luchtzuiverend is! Hierdoor is deze plant perfect voor woonkamers en slaapkamers.

Verzorging
De Bananenplant heeft wel wat aandacht nodig. De grond moet vrijwel altijd vochtig zijn. Geef de plant dus regelmatig water. De tropische vriend houdt van zonlicht en kan ook buiten staan. Vergeet de plant niet weer binnen te halen als er vorst op komst is! 

Hoogte
De plant wordt geleverd met een lengte van ongeveer 25-40 cm.

Huisdiervriendelijk
De Bananenplant is niet giftig. Jouw huisdieren kunnen dus gerust met deze plant samenwonen! 

Retourneren:
Is je plant niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Helaas is een plant een levend artikel en veel heen en weer reizen doet deze groene rakker niet veel goeds. Hierdoor kunnen wij deze helaas niet retour nemen.
Let op: mocht je plant gebreken vertonen kunnen we dit uiteraard wel oplossen. Stuur een mailtje naar onze toppers van de klantenservice of geef ze even een belletje. Zij staan altijd voor je klaar! 

Specificaties
Water geven Veel
Luchtzuiverend Ja
Zonlicht Veel
Voeden 1 Keer per 2 weken
Huisdiervriendelijk Ja
Verpotten Om de 2 jaar
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?