Geurkussen - Rozen

Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld = morgen in huis
Soms moeten we met een beetje hulp in slaap vallen. De rozengeur in het kussen brengt je geest in balans en daar word je rustig van.
44,9529,95
In winkelmandje 
 

Informatie

Soms moeten we met een beetje hulp in slaap vallen. Even de gedachten uitroeien van een drukke, stresvolle dag. En hiervoor is dit hoofdkussen uitermate geschikt! Dit kussen geeft namelijk een rozengeur af, door dit in te ademen voordat je in slaap valt zal je sneller ontspannen en hierdoor sneller in slaap vallen.

De rozengeur laat je lichaam en geest tot rust komen, ervaar het aroma van deze heerlijke bloem en ontwaak elke ochtend vol energie. Rozen ruiken zacht, delicaat, bloemig, honigachtig rijk en zoet. Elke avond wanneer jij je bed in stapt heb je een stukje herkenning en rust door de geur die het kussen afgeeft. Het is vertrouwd en veilig, mede hierdoor zal je sneller ontspannen.

Maar hoe weet je nu welke geur voor jou geschikt is? Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze zogeheten "aromatherapie" en er is per geur vastgesteld welke geur er voor welk type mens geschikt is.

Pluspunten Rozengeur:
- Je droomt er beter en leuker door
- Zorgt voor een harmonieuze sfeer
- Je ontspant erva

Dit geurige hoofdkussen concept is het beste slaap-geheim dat er is! Slaap lekker!

Specificaties:

Tijk: 100% katoen
Bies: Wit
Vulling: Syndonfill Polyester Vezel

Reviews

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!