Geurkussen - Kamille

Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld = morgen in huis
Soms moeten we met een beetje hulp in slaap vallen. De kamille-geur in het kussen brengt je geest in balans en daar word je rustig van.
44,9529,95
In winkelmandje 
 

Informatie

Soms moeten we met een beetje hulp in slaap vallen. Even de gedachten uitroeien van een drukke, stresvolle dag. En hiervoor is dit hoofdkussen uitermate geschikt! Dit kussen geeft namelijk een kamillegeur af, door dit in te ademen voordat je in slaap valt zal je sneller ontspannen en hierdoor sneller in slaap vallen.

Wie kent kamille niet? De bekende witte bloemen met een geel hartje. Wanneer je in het voorjaar op een warme dag door een park of weiland loopt, ruik je vaak de zachte geur van echte kamille. Je weet dan zeker dat de zomer niet meer ver weg is. Al eeuwen wordt kamille gebruikt vanwege de heerlijke zoete geur en goede eigenschappen. Kamille brengt je namelijk van top tot teen in balans en heeft het een kalmerend effect.

Maar hoe weet je nu welke geur voor jou geschikt is? Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze zogeheten "aromatherapie" en er is per geur vastgesteld welke geur er voor welk type mens geschikt is.

Pluspunten Kamillegeur:
- Het werkt zeer rustgevend
Oefenen een reinigende en kalmerende invloed uit op het maagdarmstelsel
- Het werkt ontspannend

Dit geurige hoofdkussen concept is het beste slaap-geheim dat er is! Slaap lekker!

Specificaties:

Tijk: 100% katoen
Bies: Wit
Vulling: Syndonfill Polyester Vezel

Reviews

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!