Zitzakken

Heerlijk ontspannen in deze luxe zitzakken! De beanbags zijn in verschillende vormen en maten. Zitzakken voor kids, indoor, outdoor en zelfs een collectie voor huisdieren! Zo kan iedereen heerlijk relaxen, binnen en buiten!
Artikelgroep
Kleur
Prijs
Min: €0 Max: €150

Zitzak
Een zitzak of ook wel een 'Poef' genoemd, is een heerlijke manier om tot volledige rust te komen. De poef komt origineel uit Italië em werd een symbool van de binnenhuismode van de jaren zeventig. Maar een Beanbag is alles behalve gedateerd! Een zitzak of bean bags (bonenzakken) vormt zich naar je lichaam. Dus het maakt niet uit of je nu kleine of grote billen hebt! De zitzakken zijn altijd perfect en geven je steun waar je dit nodig hebt! Grote merken zoals Fatboy hebben deze zitzakken op de markt gebracht en zijn hierdoor erg populair. Nu hebben we zitzakken in allerlei formaten. Grote en kleine zitzakken. Voor kinderen of zelfs voor huisdieren hebben we deze nu in het assortiment. 

Indoor
De zitzakken voor indoor zijn voor binnenshuis. De grote indoor collectie zitzakken zijn perfecte zakken om in te relaxen. Zo kan je deze als stoel gebruiken op een lekker potje te gamen, een spannend boek te lezen, of om toch naar de binnenkant van je oogleden te kijken! Doe lekker wat jij wilt! De indoor collectie heeft ook prachtige zitzakken voor kinderen. 

Outdoor
De geweldige outdoor collectie heeft mooie beanbags voor buiten! Geen onhandige tuinmeubelen meer die piepen en kraken! Deze zitzakken kunnen gewoon lekker naar buiten en zijn ontspannend! Zo hoef je geen onnodig dure loungeset te kopen maar kan je deze zitzakken aanschaffen! De zakken passen in vrijwel iedere tuin. Zo hoef je geen dure, onhandige tuinset voor het balkon meer aan te schaffen! Een zitzak is voldoende

Kids

Ook voor onze kleinste burgers hebben we een heel mooi aanbod aan zitzakken. De kinderzitzakken zijn perfect voor een potje kleurplaat inkleuren of een spelletje spelen op een tablet of telefoon! De zitzakken zijn in verschillende kleuren, vormen en maten verkrijgbaar!

Huisdieren
Ook voor jouw viervoeter hebben we natuurlijk het beste van het beste! Jouw hond of kat mag ook heerlijk ontspannen op deze zitzakjes! Er is een speciale dieren collectie ontwikkeld, zo hebben we mooie zitzakken voor honden en voor katten! Geef jouw huisdier ook wat het verdient! Na een hele dag zoeken naar het rode stipje mag jouw kat ook heerlijk ontspannen op deze poef!

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen