Menu
Selecteer een categorie.

Actie: Gratis Beddengoedpakket

Bekijk alles

Gratis Beddengoedpakket

Gratis Ventilerend Beddengoedpakket!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis Ventilerend Beddengoedpakket ter waarde van € 179.99 - ★★★★★ bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

Kids

Beddengoed voor kids

Klamboes

Bekijk alles

Verschillende Klamboes

Met een effectieve en goedkope klamboe slaap jij deze zomer mug-vrij!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

***Showrooms***

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

8-Pack Originele Gillette Fusion Scheermesjes

Gillette

8-Pack Originele Gillette Fusion Scheermesjes

Gillette

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Niet alleen de Gillette Fusion mesjes zelf zijn zeer scherp, de prijs is dat ook!

37,99

19,99

In winkelwagen

Informatie 8-Pack Originele Gillette Fusion Scheermesjes

Stap iedere morgen fris uit bed dankzij deze scheermesjes!

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette Fusion geven het gladste scheerresultaat. Daarom kregen wij van veel klanten de vraag of wij deze scheermesjes niet voor een scherpe prijs konden aanbieden. Onze inkopers hebben dus alles op alles gezet om deze spectaculaire aanbieding voor je te realiseren. Eén scheermesje gaat wel tot drie maanden mee. Dat betekent dus twee jaar lang scheren voor bijna niks!

Bespaar vele euro’s op die dure mesjes!

Eigenlijk betaal je altijd veel te veel voor Gillette Fusion scheermesjes en daarom kiezen de meeste mensen voor goedkopere scheermesjes. Dit leidt helaas tot een aanzienlijk minder scheerresultaat met scheerplekjes en huidirritaties tot gevolg. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want hier vind je originele Gillette Fusion scheermesjes nu zeer scherp geprijsd!

De nieuwste scheertechnologieën

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette Fusion geven het gladste scheerresultaat. Dankzij de nieuwste scheertechnologieën door Gillette ontwikkeld scheer je je sneller, comfortabeler en gladder dan ooit tevoren. Voorzien van vijf blades bieden de scheermesjes veel ondersteuning waarmee scheerirritaties voorkomen worden. De mesjes glijden bovendien perfect mee met de contouren van het gezicht. Verder hebben de Gillette Fusion scheermesjes een precisietrimmer aan de bovenzijde waarmee je je baard perfect kunt stylen. Met deze aanbieding profiteer je van een enorme korting waardoor een glad scheerresultaat weer betaalbaar wordt!

Het beste scheerresultaat

Een Gillette Fusion scheermesje bestaat uit vijf mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn, waardoor je het gladste scheerresultaat ooit krijgt. Deze scheermesjes bevatten ook een blade aan de achterkant die fungeert als precisie trimmer. Hier kun je dus ook perfect je contouren mee bijwerken. Bovendien heeft elk mesje een Lubrastrip aan de bovenkant van het mesje met vitamine E en Aloë. De strip geeft tijdens het scheren gladmakende ingrediënten af zodat het mesje goed over de huid glijdt! De flexibele comfort Guard bereidt de baardharen voor op het scheren en geeft een comfortabel en glad scheerresultaat.

Schrijf een beoordeling