Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

3D Air Dekbed - 4 Seizoenen

(57)
Merk
Materiaal vulling
Synthetisch
Warmteklasse
Warmteklasse 1 (warmteklasse 3 + warmteklasse 4)
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Variant
Aantal

99,99

3 HALEN = 1 BETALEN

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

3D Air Dekbed - 4 Seizoenen

Wil jij een deken die voor het hele jaar geschikt is of heb jij het altijd warm tijdens het slapen? Dan is de 3D air deken echt de perfecte oplossing voor jou! 

Dit dekbed is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag verkoeling zoeken onder hun dekbed. Dankzij het 3D-mesh is er een optimale luchtcirculatie die de perfecte temperatuur oplevert. Hierdoor werkt het dekbed verkoelend. Bovendien is het dekbed anti-allergisch en kreukvrij!

Materiaal
De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% Microvezel. De tijk is een belangrijk onderdeel van het dekbed, de tijk is de buitenkant van het dekbed die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen. Deze tijk neemt uitstekend vocht op en valt heerlijk soepel! 

De vulling bestaat uit polyester holle vezel. Deze vulling is lucht circulerend en ademend. Zo kom je heerlijk de nacht door.

Daarnaast is het dekbed gemaakt van gerecyclede materialen - gerecycled Polyester, oftewel materiaal dat is gemaakt van eerder gebruikt plastic. Zo kruip je met een duurzaam gevoel je bed in!

Warmteklasse
Dit 4 seizoenen dekbed is zeer geschikt voor warme en koude nachten. Het dekbed bestaat uit twee delen. Het eerste deel van het dekbed heeft een vulling van 300 gr/m². Dit deel heeft warmteklasse 2 (medium - warm) en is kan goed gebruikt worden in de lente en het begin van de herfst. 

Het tweede deel van het dekbed is perfect voor de hete zomernachten, dit dekbed heeft warmteklasse 4 (koel). Dit dekbed heeft een lichte vulling van 100 gr/m² en is daardoor zeer luchtig. Samengevoegd heeft het dekbed warmteklasse 1 (warm), perfect tijdens de koude winternachten. 

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten. Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling Synthetisch
Materiaal tijk Microvezel
Warmteklasse Warmteklasse 1 (warmteklasse 3 + warmteklasse 4)
Vulgewicht 300 gr (200 gr + 100 gr)
Eigenschap Anti-allergisch, vochtregulerend
Wasvoorschrift Wasbaar op 40°C
Geschikt voor droger Nee
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (57)

Sprakeloos en in de wolken !!!
We hebben nu reeds een paar dagen onder het "winter"-dekbed geslapen en het voelt hemels aan. Hieronder hebben we het niet overdreven warm en is het ook niet koud, kortom de ideale temperatuur om van onze nachtrust te kunnen genieten. Het dekbed is perfect de maat die we bestelden en deze valt echt goed en past zich als het ware aan aan je lichaam. Ik zou dit aan iedereen aanraden ! Het "zomer"-dekbed hebben we dus nog niet gebruikt. Dat zal voor heel binnenkort zijn maar ik twijfel er geen seconde aan dat dit ook aan onze verwachtingen zal voldoen ! Kortom : topkwaliteit voor een mooie prijs !

Hilde

Geweldig!
Als echte kouwkleum heb zelfs ik het te warm onder dit dekbed! Dus pas bij temperatuur onder de 5 graden het winterdekbed erop, want het is dus echt heel warm. Ook fijn dat het zo lekker licht en luchtig dekbed is! Spijt van dat we niet eerder over zijn gestapt naar 2. 1-persoons dekens, zo fijn zijn deze. llen

Ellen

Heeerlijk dekbed
Heeeerlijk dekbed. Nu een week onder geslapen. Alsof je in een hotel slaapt. Normaal wordt ik heel veel snachts wakker, zweten etc. Nu al dagen geen last van. Love it.

Manon

Super dekbed
Hele fijne deken ook heel fijn met het beddengoed wat ik hier altijd bestel

D

Top dekbed
Heel fijn dekbed! Voldoet aan de eisen en verwachtingen! Niet te warm en niet te koud. We hebben de maat 220x260 en het de maat is correct! Aanrader voor een mooie prijs!

Stefan

Amazing
Mijn vriend en ik zijn zo gelukkig. Elke ochtend zegt mijn vriend "Hoe kunnen we uit bed komen als het zo comfortabel is?" of "Dit is het meest comfortabele waar ik ooit ben geweest.

Anna

Super blij mee
Mooi dekbed en lekker warm ben er super blij mee voor dat ik hem kocht veel beoordelingen gelezen maar is echt een fijne deken en veel mensen zijn er blij mee ik dus ook en goeie prijs

S

heel fijn
verbaast me hoe comfy die is om eerlijk te zijn, ik vebruik nu 1 deel en het blijft warm en verassend koel, alsof je de kachel presies goed hebt staan, de afwerking op de zijkant was ik wat skepties over dacht dat het wat hard zou aanvoelen maar dat is helemaal niet het geval, zeker een aanrader, prijs kwaliteid zeer goed

rik

Heerlijk dekbed!
Echt een heerlijk dekbed! Ik slaap zelfs in de hitte van de zomer niet graag zonder deken. Daar is dit dekbed perfect voor omdat je er gewoon een laag af kunt halen als het ware en dan blijft er een zacht dun dekbed over. Zo simpel als wat, gewoon de drukknopjes losmaken en klaar! Fijn materiaal dus wat mij betreft top!

Esmée

Heelijk warm dekbed
Dit dekbed heb ik aangeschaft en ben daar heel tevreden over, het is heel lekker warm, je kan het ook nog veranderen naar een dunner dekbed altijd handig

Melissa

Heerlijk dekbed
Snel geleverd en prima kwaliteit (tot op heden, 2 weken oud:-)). Lekker licht en voelt aan als een donzen deken. Helemaal goed.

Edward

Top!
Heel fijne deken. Voelt zacht en fijn aan en geen vervelende geluiden. Deken lijkt niet heel dik, maar voor voldoende koeling en warmte is die top.

MM

Topdekbed
Lekker zacht, goed formaat. Straks in winter vast ook lekker warm

Carolien

Lekker zacht en luchtig
Hij is lekker zacht van buiten en luchtig van binnen. Goed voor elk seizoen een echte aanrader. Snelle levering en ook netje verpakt geen beschadigde doos.

wendy

Prima dekbed
Fijn dekbed, niet te dik maar wel heerlijk warm en natuurlijk voor een geweldige prijs! Ook de service van dekbed-discounter is geweldig. Op vrijdag werd het dekbed geleverd, .maar toen we gingen meten bleek het dekbed geen 2.60m maar 2.40 meter te zijn. Inmiddels was het te laat om te bellen, dus een mailtje gestuurd. Hier werd zaterdagochtend al op gereageerd en al snel kwam de nieuwe orderbevestiging binnen voor het nieuwe dekbed. Maandag werd dit al geleverd. Super!

Jolanda

Dekbed
Een heerlijk dekbed, geeft onze zoon aan. Heeft het eindelijk lekker warm maar ligt niet zwaar op hem

Simone

Prima dekbed
Prima dekbed. Hij lijkt op de foto veel dikker dan hij in werkelijkheid is. Ook het air element vonden wij verwaarloosbaar. Dekbed is niet extreem luchtig wat prettig is. Dan heb je echt het idee dat je ergens onder ligt.

YdG

Dhr
Super dekbed , gekocht voor mn logeerbed en mijn gasten waren euforisch lekker warm en niet te zwaar , super

Willy

heerlijk dekbed
De levering liet door de feestdagen wat op zich wachten maar dat was niet de schuld van het bedrijf. Wij zijn afgestapt van een 2 persoons dekbed. Mijn man had een super warm exemplaar nodig en toen is de keuze hier op gevallen Hij slaapt er heerlijk onder. Hij heeft het goed warm en voegt zich goed. Hij is zeer tevreden.

Anje

Kees
Na lang zoeken een dekbed wat warm blijft en heerlijk over je heen valt. Boven de 10 graden is het aan te raden het 2e deel er af te halen. Al lang niet zo heerlijk meer geslapen! 😁

Sjoerd

Dekbed
Bevalt prima....lekker licht van gewicht...maar zeer aangenaam en warm

Elly

dekbed
zeer tevreden slaapt lekker

jan

ben er heel blij mee
Prima product en snelle levering

Gerben

Lekker zacht
Heerlijk dekbed, lekker zacht. Had alleen wel iets dikker gemogen, maar we hebben het nog niet koud gehad.

Simone

Heerlijk
Supersnelle levering en hebben al een week heerlijk geslapen

Marck

dekbed
geen klachten prima en snel geleverd

Piet

Zeer tevreden
Twee weken geleden dit dekbed gekocht. We zijn er ontzettend blij mee! Heerlijk dik fluffy en warm

Iris

3DAir Dekbed
Vorige week voor onze camper besteld. Weet nog niet hoe ze slapen maar ziet er perfect uit.

GS

Dekbed
Ik heb dit dekbed een paar dagen geleden aangeschaft. En ik heb er geen spijt van. Het is heerlijk zacht en lekker warm voor de winter maanden!

Angela

3D Air dekbed 4 seizoenen
Heel erg blij met mijn aankoop! Redelijk prijs voor een lekker warm dekbed, echt top kwaliteit dekbed! Zeker een aanrader!

Liza

Sweet dreams
Dekbed ligt lekker warm en ideaal met 2 aparte delen voor zomer en winter!

I

Heerlijk
Lekker fluffy dekbed, heerlijk warm voor In de herfst. Elke avond nu zin om naar bed te gaan.

Laura

Dekbed
Goed, mooi en functioneel product.

Sanny

Heerlijk warm slapen
Top dekbed! Waarom had ik deze niet eerder. Geen koude voeten meer en dus eerder in slapen! Blijft perfect zitten in de dekbedhoezen

Kim

Redelijk tevreden
Voor mijn man en mij een eigen deken aangeschaft. Ik lig er prettig onder. Mijn man slaapt wat onrustiger en de twee delen zitten dan niet op voldoende plekken vast om prettig te blijven liggen. In de hoes gaan de dekens dan hun eigen leven leiden wat hij niet prettig vind. Levering was netjes en snel

Esther

Heerlijk licht en toch warm
Een heel fijn dekbed die qua gewicht niet zwaar is maar toch heerlijk warm is. Door de structuur van de voering ademt het dekbed uitstekend en begin ik niet te zweten.

Henri

Toppertje
Na jarenlang onder een schapenwol dekbed ( ook 4 seizoens) te hebben geslapen was ik toe aan een nieuw dekbed. Nu een alweer aantal nachten heerlijk geslapen onder een warm en licht dekbed. Echt een aanrader!

Angelique

Fantastisch dekbed!
Ik ben ontzettend blij met dit dekbed! Ik heb huisstofmijt allergie maar die dekbedden zijn meestal ontzettend duur. Dit dekbed is ook anti-huisstofmijt en heeft een fantastische prijs-kwaliteit verhouding! Het dekbed ligt heerlijk en ik vind het vooral fijn dat er een zomerdekbed en herfstdekbed is die samen een winterdekbed maken. Hiervoor had ik een 4-seizoenen dekbed van Ikea maar dat waren 2 delen met dezelfde warmte. Het feit dat deze een zomer en herst kant heeft was een enorme bonus! Daarnaast voelt het dekbed heerlijk zacht aan, is stevig, luchtig etc… dit is het fijnste dekbed dat ik ooit hen gehad en ik ben er daarom echt heel erg blij mee!

Sylvia

Knus en warm
Een heerlijk knus en warm dekbed. Elke ochtend word ik wakker en heb ik het lekker warm, ik lig veel te lekker onder mijn dekbed. 's ochtends mag ik uit bed worden getrokken want ik lig zo comfortabel. Ik merk dat ik lekker diep in slaap val wanneer ik in de avond naar bed ga. Helemaal genieten!

Francien

Heerlijk dekbed!
Eindelijk een dekbed gevonden voor elk seizoen. Ook dik genoeg voor in de wintermaanden zodat ik geen extra deken meer nodig heb! Top :)

Lianne

Aanrader!!
Is een goede kwaliteit dekbed die niet te zwaar aanvoelt. Ik kan er heerlijk in wegkruipen mits mijn man hem niet afpakt :) echt een aanrader!!

Sandra

Super dekbed
Normaal snel te warm of te koud maar dit dekbed is perfect ligt heerlijk zonder te zwaar te zijn aanrader dus

Jolanda

top dekbed
Dit is echt een top dekbed. Het dekbed slaapt heerlijk, ik voel me lekker ingepakt als ik er onder lig. Het is niet te warm, voor nu de winterperiode perfect. Het zomergedeelte moet ik nog testen, maar ik vind dit dekbed echt een aanrader. Ik zeg doen!

jessica

Top dekbed
Nog niet in gebruik maar de kwaliteit is dik in orde

linda

Heerlijk luchtig en warm dekbed
Echt waar voor je geld, heerlijk dekbed. Voelt niet zwaar en is heerlijk warm. Niet te warm, gewoon perfect.

Willie

Dekbedovertrek
Na een kleine vraag(klacht) is het dankzij een van uw medewerkerster Anouk perfect opgelost.

Onno

3 D dekbedden
wij zijn heel tevreden met onze 2 dekbedden mooie kwaliteit slaapt heerlijk liggen nu onder de lente dekbed anders is het te warm zeker een aanrader

Inge

Dekbed
Fijn dekbed, lekker luchtig. Geslapen met het zomerdekbed, uitvoerig getest met 30 graden. Het was goed te doen qua warmte.

Serena

heerlijk dekbed
lekker licht en luchtig en toch warm. prima geslapen tot nog toe. zeker aan te raden.

Elena

Heerlijk dekbed
We gebruiken nu het zomerdekbed. Het dekbed is koel, licht maar toch Het gehele dekbed herfst+lente is fantastisch! Voelt zacht en vol (zwaar). Wat dat betreft kijk ik alweer uit naar de koude nachten 😂 Al met al is dit een top dekbed voor een goede prijs!

Ellen

Dekbed
Een heerlijk zacht dekbed.Makkelijk aan elkaar te bevestigen dmv drukknoopjes.Vulling blijft mooi op zijn plaats door de stiksels .Zomer gedeelte al warm genoeg voor in de lente / herfst .

L

Een heerlijk dekbed
Heerlijk slapen onder een luchtig en lekker zacht dekbed. Het dekbed is heerlijk warm en kan worden aangepast aan de tijd van het jaar. Met de drukknopen is het gemakkelijk aan elkaar te maken en van elkaar los te maken. Zeker een aanrader!

Natasja

Heerlijk slapen
Een heerlijk dekbed om onder te slapen. Mijn man die best vaak kan transpireren ligt nu zacht en droog. En ik ook, want ik had het vaak koud onder een dekbed terwijl hij het vaak warm had. Probleem is onder deze dekbed verdwenen!

Elena

Dat ene dekbed die je in elke woonmagazine ziet.
Zó fluffy en lekker zacht. Als je op bed ploft, zak je er in weg. Het liefst zou ik er 24/7 onder willen blijven liggen.

Gloria

Heerlijk warm dekbed
Super kwaliteit dekbed. Lekker warm en luchtig! Slapen is echt weer een feestje geworden! Een aanrader!

Agnes

Geweldig
Super blij mee makelijk van elkaar af te halen met druk knopjes appart zijn ze niet zwaar maar alle bij samen dat weegt wel wat maar echt heerlijk dekbed hier gaan wij zeker van genieten top

Leena

Dekbed
Heerlijk luchtig en warm dekbed!!

Carla

    Laatst bekeken producten