3D AIR Hotel Pocketmatras HR | Dekbed-Discounter
Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Home & living Bekijk alles

3 Halen 1 Betalen Bekijk alles

3 Halen = 1 Betalen

3 Halen 1 Betalen 100x100

Aan het laden...

3D AIR Hotel Pocketmatras HR

219,95
89,95

3D AIR Hotel Pocketmatras HR

219,95

89,95

3 - 4 weken

Dit matras biedt door de pocketveren kern en koudschuim uitstekend ligcomfort en ondersteuning aan je lichaam. Het matras beschikt over een onderhoudsvriendelijke dubbele doekhoes met rits en is te wassen op 60° C.

In winkelwagen

Informatie

Pfff... weer een nacht wakker gelegen en last van pijn in je rug? Wij hebben de oplossing voor je! Het 3D AIR Hotel Pocketmatras is een medium tot stevig matras met een perfecte ondersteuning. Het matras is 21 cm hoog en is geschikt tot een gewicht van 130 KG. De perfecte ondersteuning wordt bereikt door de pocketveren kern (300 veren per m²), opgebouwd uit 7 ergonomische zones. 

Pocketvering

Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Deze zones geven de ideale ondersteuning op elk deel van het lichaam waardoor de wervelkolom altijd rechtgehouden wordt en waardoor je spieren zich zullen ontspannen!

Koudschuim afdeklaag
Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. Op de boven en onderzijde is een 3 cm koudschuim afdeklaag aangebracht. 

Polyester tijk
De tijk is gemaakt van 100% Polyester. Dit materiaal is perfect voor mensen met allergieën. Omdat dit materiaal Anti-Allergisch is! Ideaal!

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België. (M.u.v. Waddeneilanden)

Specificaties
Materiaal tijk Polyester
Materiaal kern Pocketvering
Hoogte 21 cm
Hardheid Medium/Stevig
Belasting 130 kg
Tijk wasbaar Wasbaar op 60 ºC
Geschikt voor droger Ja, lage stand
Garantie 2 Jaar
Schrijf een beoordeling