Menu
Selecteer een categorie.

Actie: Gratis 4-Pack Kussens

Bekijk alles

4-Pack Kussens

Gratis 4-Pack Kussens bij bestellingen uit de actiecategorie

Nu een Gratis 4-Pack Kussens ter waarde van € 139.99 ★★★★★ bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

Luxe Beddengoed

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Geef je slaapkamer een luxe hotel-look met beddengoed gemaakt van de beste materialen. Door het ruime assortiment aan luxe dekbedovertrekken vind je altijd wel een stijl die bij jou past!

Kids

Beddengoed voor kids

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

***Showrooms***

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Home & living Outlet

Bekijk alles

Slaapkamermeubels

Bekijk alles
Aan het laden...

Je hebt nog

10-PACK Handgel met 65% Alcohol en Aloë Vera - 200 ml p.s.

Viraqur

10-PACK Handgel met 65% Alcohol en Aloë Vera - 200 ml p.s.

Viraqur

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Schone handen zijn een absolute must in een tijd van virussen. Tegelijkertijd verzorg je jouw handen en je draagt bij aan een goede en gezonde leefomgeving.

99,99

19,99

In winkelwagen

Informatie 10-PACK Handgel met 65% Alcohol en Aloë Vera - 200 ml p.s.

Informatie: Desinfecterende en verzorgende handgel

Desinfecterende handgel is onderhand vaste prik geworden in en buiten het huis. Een goede handgel is van extreem belang in het voorkomen van verschillende virussen. Het is namelijk bewezen dat het regelmatig ontsmetten van de handen de kans verkleint op besmetting en verspreiding. 

Desinfecteer en verzorg in één keer

De handgel doodt overal en altijd 99,9% van alle bacteriën door de 65% alcohol. Je hebt dus geen water een zeep nodig. Handen ontsmetten kan in de trein, in de supermarkt en op andere plaatsen waar je voor je eigen hygiëne wil zorgen. Om te voorkomen dat je handen uitdrogen door het gebruik van handgel, hebben we ervoor gezorgd dat de handgel Aloë Vera bevat. Zo helpt deze handgel je niet alleen met desinfectie, maar ook met verzorging. 

Nu de handgels populairder dan ooit zijn en de tekorten groeien, is het verstandig om genoeg in te slaan waar mogelijk. En dankzij dit 10-pack zitten jij en je gezin voorlopig wel goed!

Schrijf een beoordeling