Menu
Selecteer een categorie.

Actie: Gratis Beddengoedpakket

Bekijk alles

Gratis Beddengoedpakket

Gratis Ventilerend Beddengoedpakket!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis Ventilerend Beddengoedpakket ter waarde van € 179.99 - ★★★★★ bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

Kids

Beddengoed voor kids

Klamboes

Bekijk alles

Verschillende Klamboes

Met een effectieve en goedkope klamboe slaap jij deze zomer mug-vrij!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

***Showrooms***

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

10-PACK Handgel met 65% Alcohol en Aloë Vera - 200 ml p.s.

Viraqur

10-PACK Handgel met 65% Alcohol en Aloë Vera - 200 ml p.s.

Viraqur

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Schone handen zijn een absolute must in een tijd van virussen. Tegelijkertijd verzorg je jouw handen en je draagt bij aan een goede en gezonde leefomgeving.

99,99

24,99

In winkelwagen

Informatie 10-PACK Handgel met 65% Alcohol en Aloë Vera - 200 ml p.s.

Informatie: Desinfecterende en verzorgende handgel

Desinfecterende handgel is onderhand vaste prik geworden in en buiten het huis. Een goede handgel is van extreem belang in het voorkomen van verschillende virussen. Het is namelijk bewezen dat het regelmatig ontsmetten van de handen de kans verkleint op besmetting en verspreiding. 

Desinfecteer en verzorg in één keer

De handgel doodt overal en altijd 99,9% van alle bacteriën door de 65% alcohol. Je hebt dus geen water een zeep nodig. Handen ontsmetten kan in de trein, in de supermarkt en op andere plaatsen waar je voor je eigen hygiëne wil zorgen. Om te voorkomen dat je handen uitdrogen door het gebruik van handgel, hebben we ervoor gezorgd dat de handgel Aloë Vera bevat. Zo helpt deze handgel je niet alleen met desinfectie, maar ook met verzorging. 

Nu de handgels populairder dan ooit zijn en de tekorten groeien, is het verstandig om genoeg in te slaan waar mogelijk. En dankzij dit 10-pack zitten jij en je gezin voorlopig wel goed!

Schrijf een beoordeling